Premier League

Cum arată noul stadion de un miliard de euro al lui Tottenham. Galerie foto

07.02.2019 | 20:11
Cum arata noul stadion de un miliard de euro al lui Tottenham Galerie foto

Pe internet au apărut primele imagini din interiorul noului stadion al lui Tottenham. Arena va fi dată în folosință până la finalul acestui sezon. Este cel mai costisitor stadion construit vreodată în fotbalul mondial, costurile întregului proiect ridicându-se la un miliard de euro!

O parte din arenă a fost pusă la dispoziție pentru o mie de spectatori pe durata Super Bowl. Aceștia au putut urmări finala dintre Los Angeles Rams și New England Patriots pe ecranele gigantice din incinta arenei.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Cum arată noul stadion de un miliard de euro al lui Tottenham

Mai sunt doar câteva mici detalii de pus la punct pentru darea în folosință a noii arene, însă evenimentul nu va prinde derby-ul cu Arsenal, programat pe 2 martie. Sunt șanse importante ca Tottenham să se mute în noua casă șa finalul lunii martie.

De altfel, Mauricio Pochettino declara într-un interviu acordat recent că realizarea întregului proiect nu a fost deloc simplă, astfel că fanii nu ar trebui să fie dezamăgiți de această așteptare.

“Cred că oamenii nu își dau seama de amploarea proiectului și cât de dificil este să conduci așa ceva. Toată lumea este dezamăgită acum, pentru că încă nu jucăm acolo, dar în ziua în care ne mutăm, toți își vor da seama cât de mare este acest proiect și ce condiții bune sunt pentru toată lumea. Terminarea stadionului nu depinde numai de el (nr. Daniel Levy). Când construiești ceva, depinzi de multe companii.”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino.

Tottenham a revenit în lupta pentru titlu

Spurs au revenit nesperat în cursa pentru titlu din acest sezon, profitând de pașii greșiți făcuți în ultima perioadă de Liverpool și de Manchester City. În acest moment, City și Liverpool au câte 62 de puncte, în timp ce Tottenham are 57 de puncte.

Tottenham joacă în următoarea rundă pe teren propriu cu Leicester.

Tags: