Life

Cum arată o duminică în familia Măruță? Imagini de senzație cu Andra, Cătălin, Eva și David

22.11.2020 | 14:54
Cum arata o duminica in familia Maruta Imagini de senzatie cu Andra Catalin Eva si David
Cum arată o duminică în familia Măruță? Imagini de senzație cu Andra, Cătălin, Eva și David. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra și-a surprins urmăritorii cu postările ei de pe rețelele de socializare, dând dovadă că este o adevărată gospodină. Vedeta a arătat cum arată o zi de duminică în familia Măruță.

Andra s-a căsătorit în anul 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, alături de care are doi copii: David, în vârstă de 9 ani și Eva Maria Ioana, în vârstă de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate și stabile cupluri din showbiz-ul românesc, iar familia lor este un exemplu pentru mulți. Cei doi se bucură de cariere de succes, iar copiii lor par să le moștenească talentul.

Cum arată duminică perfectă în familia Măruță

Andra și Cătălin Măruță le-au arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum decurge o duminică în familia Măruță, prin intermediul unor videoclipuri postate pe pagina de Instagram a cântăreței.

ADVERTISEMENT

Familia Măruță este o familie foarte unită, iar Andra și Cătălin profită din plin de zilele de weekend pentru a petrece timp cu cei doi copii ai lor. Dimineața de duminică a început cu micul dejun în familie, pregătit chiar de Andra.

Frumoasa artistă a apărut în fața urmăritorilor ei complet nemachiată, în timp ce gătea pancakes, iar fanii au fost surprinși de naturalețea solistei și de tenul ei impecabil.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Andra a continuat pregătirile pentru masa de prânz, însă, de data aceasta, artista s-a aranjat înainte de a apărea în fața camerelor.

,,Totdeauna în fața soțului trebuie să fii aranjată”, a spus Andra la Instastory.

Andra Măruță
Cum arată o duminică în familia Măruță? Sursa foto: Instagram

Mai apoi, ziua a continuat cu dans, râsete și voie bună, semn că în interiorul familia Măruță există multă armonie, iar membrii acesteia se înțeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

,,Duminica în familie, acasă., a adăugat artista.

Cătălin și Andra Măruță sunt foarte implicați în educația copiilor și au declarat că au mare încredere în Eva și David. Cei doi părinți sunt foarte înțelegători și nu doresc să pună presiune pe cei mici în ceea ce privește viitorul acestora, lăsându-i pe ei să decidă care va fi drumul pe care vor să-l urmeze în viață.

 

ADVERTISEMENT