Pariuri sportive

Impresarul lui Olăroiu dezvăluie cum arată o zi din viaţa lui Cristiano Ronaldo

Agentul lui Cristiano Ronaldo, care de altfel îi impresariază şi pe Falcao, Pepe, Diego Costa sau pe Cosmin Olăroiu, a dezvăluit cum decurge o zi din viaţa lui Cristiano Ronaldo. Impresarul...
04.02.2014 | 16:32
Impresarul lui Olaroiu dezvaluie cum arata o zi din viata lui Cristiano Ronaldo

Agentul lui Cristiano Ronaldo, care de altfel îi impresariază şi pe Falcao, Pepe, Diego Costa sau pe Cosmin Olăroiu, a dezvăluit cum decurge o zi din viaţa lui Cristiano Ronaldo. Impresarul portughez a vorbit cu cei de la AS despre ce face Ronaldo imediat după ce se trezeşte dimineaţa, ori cum îşi petrece timpul cu familia lui.

“Cristiano joacă mereu la cel mai înalt nivel. În fiecare dimineaţă se trezeşte cu dorinţa de a evolua. Trăieşte numai pentru fotbal şi pentru familia sa. Nimeni nu poate să fie mai bun decît el. Poate la fel de talentat, dar nimeni nu are acea dăruire. Se trezeşte dimineaţa şi e gata de antrenament. Apoi mănîncă. Are mare grijă şi la asta, ţine o dietă pentru eficienţă maximă. În fiecare după-amiază stă cu fiul lui, şi doarme puţin. Apoi merge la înot o oră, iar după cină se culcă foarte devreme, la ora 11”, a spus Mendes.

Tags: