Life

Cum arată o zi din viața prințesei Charlotte. Fiica ducilor de Cornwall are deja o avere fabuloasă

Prințesa Charlotte, fiica ducilor de Cornwall are doar șapte ani, însă viața ei este complet diferită față de cea a altor copii, de aceeași vârstă.
03.11.2022 | 19:30
Cum arata o zi din viata printesei Charlotte Fiica ducilor de Cornwall are deja o avere fabuloasa
Cum arată o zi din viața Prințese Charlotte la doar șapte ani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințesa Charlotte este deja cunoscută de publicul larg, iar toate semnele spun că acesta are șanse foarte mari să o ia pe urmele mamei sale, Kate Middleton.

Prințesa Charlotte trăiește complet diferit spre deosebire de alți copii

Deși are doar șapte ani, prințesa Charlotte a devenit un simbol de stil, iar asta o confirmă chiar vânzările de îmbrăcăminte pentru copii din Marea Britanie, analizate de specialiști și publicate în presa de peste hotare.

ADVERTISEMENT

La capitolul timp personal, micuța Charlotte nu are activități la fel ca alți copii de vârsta ei. În timp ce unii aleargă în parc sau merg la plajă, fiica lui Kate Middleton a învățat deja protocolul regal.

Acest lucru s-a putut vedea chiar la înmormântarea străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie. Conform presei britanice, prințesa Charlotte ar fi fost surprinsă în timp ce șoptea fratelui său mai mare ce are de făcut la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acesta nu trebuia să privească în gol la cortegiul funerar al străbunicii sale. ”Acum trebuie să te înclini”, i-a zis cu seriozitate prințesa Charlotte, fratelui său, prințul George.

Toți cei trei copii ai lui William și Kate sunt nevoiți să respecte protocolul regal, indiferent de vârstă, lucru care face ca viața lor să fie diferită de a altor copii.

ADVERTISEMENT

Ce avere are, de fapt, prințesa Charlotte la doar șapte ani

La capitolul avere, prințesa Charlotte are mai mulți  bani decât ar visa oricine. Conform Reader’s Digest, în 2022, averea fiicei lui Kate Middleton și a prințului William era estimată la nu mai puțin de cinci miliarde de dolari.

Pe lângă sumele de bani, sursa citată mai scrie și că fiica ducilor de Cornwall ar deține o colecție de bijuterii impresionantă.

ADVERTISEMENT

Toate aceste bijuterii ar fi venit de la străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a care s-a stins din viață în urmă cu aproape două luni de zile.

ADVERTISEMENT