Life

Cum arată Oana Cârmaciu la două luni de când a născut. Actrița din Sacrificiul a slăbit spectaculos de repede

20.07.2020 | 23:10
Cum arata Oana Carmaciu la doua luni de cand a nascut Actrita din Sacrificiul a slabit spectaculos de repede
Cum arată Oana Cârmaciu la două luni de când a născut. Actrița din Sacrificiul a slăbit spectaculos de repede. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Cârmaciu a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu două luni când a adus pe lume un băiețel. Frumoasa actriță din serialul „Sacrificiul” a slăbit spectaculos, dovadă fiind chiar imaginile pe care vedeta le-a postat în ultima perioadă în mediul online.

Vedeta a dat jos toate kilogramele în plus acumulate în sarcină, revenind într-un timp foarte scurt la silueta de dinainte. Întrebată care este secretul unei siluete de invidiat, la două luni după ce a născut, Oana Cârmaciu nu s-a sfiit să spună adevărul.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a mărturisit că nu este vorba de niciun secret, ci mai degrabă de diete și foarte mult sport. Șatena a reluat mișcarea fizică la doar o lună după ce l-a adus pe lume de fiul ei, Filip. Acum se poate mândri cu un trup pe care orice proaspătă mămică ar fi invidioasă.

Oana Cârmaciu a slăbit spectaculos după naștere. Cum arată acum actrița de la Antena 1

„La început dietă și apoi după o lună și sport😊”, a fost răspunsul pe care protagonista iubitului serial „Sacrificiul”, difuzat la postul de televiziune Antena 1, l-a oferit unei persoane de pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanele au rămas uimite de silueta vedetei și i-au transmis că nici nu se vede că a adus pe lume primul ei copil. Ce-i drept, Oana Cârmaciu arată impecabil în costum de baie, având o siluetă demnă de un fotomodel.

Am zis că vara asta nu mare, nu soare, nu poze… că e pandemie, că în două luni post Filip n-am cum să port costum de baie… na că am trecut peste toate reticențele și m-am tras și-n poză😂☀️”, este mesajul care însoțește imaginea care arată cât de mult a slăbit actrița.

ADVERTISEMENT

Oana Cârmaciu, despre bucuria de a deveni mamă

Frumoasa vedetă a povestit cu câteva luni înainte să devină mamă despre cum este să fie însărcinată. Actrița a mărturisit într-o emisiune TV că nu și-a propus să aibă copii atât de devreme, însă așa a fost să fie. Mai mult decât atât, producătorii serialului de la Antena 1 au fost nevoiți să schimbe scenariul ca ea să joace în continuare.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun.

ADVERTISEMENT

Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită.

Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii”, a povestit Oana Cârmaciu, potrivit click.ro. 

 

ADVERTISEMENT