Life

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Vedeta i-a uimit pe fani după ce a slăbit

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Vedeta a slăbit mult și acum i-a uimit pe fani cu noua ei siluetă, pe care a etalat-o la plajă.
02.06.2023 | 23:43
Cum arata Oana Roman in costum de baie Vedeta ia uimit pe fani dupa ce a slabit
Cum arată Oana Roman în costum de baie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Oana Roman a plecat în vacanță la mare și i-a uimit pe fani cu noua sa siluetă.

Cum arată Oana Roman în costum de baie

Oana Roman s-a pozat în costum de baie după ce a plecat în vacanță în Bulgaria. Vedeta este tare mândră de noua ei siluetă, așa că a făcut multe poze în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Se vede că aceasta a slăbit mult și tocmai de aceea este fericită să pună poze în costum de baie pe rețelele de socializare. Oana Roman a fost felicitată de fani pentru felul în care arată acum.

Într-un costum negru dintr-o piesă, Oana Roman a impresionat. Vedeta se afla la piscină și se bucura de soare chiar în primele zile de vară.

ADVERTISEMENT

„Oana, ești superbă”, „Îmi place, bravo”, „Tinerețe, frumusețe”, „Arăți superb”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea cu Oana Roman în costum de baie.

Alții chiar s-au arătat interesați de modul cum a reușit vedeta să slăbească. Secretul ar fi într-o dietă deja cunoscută și apreciată de multe vedete.

ADVERTISEMENT
Oana Roman în costum de baie
Cum arată Oana Roman la plajă Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Cu ce dietă a slăbit Oana Roman

Oana Roman a slăbit cu ajutorul unei diete apreciate și de alte vedete. De fapt, este vorba doar de conceptul de fasting – post.

Vedeta spune că cel mai important lucru pentru a slăbi este să existe o pauză de 16 ore între ultima masă și prima din a doua zi. Acum, Oana Romaneste apreciată când se îmbracă în costum de baie.

ADVERTISEMENT

„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe.

Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr”, a mărturisit Oana Roman pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: