Life

Cum arăta Oana Zăvoranu când era copil! Vedeta are acum 49 de ani

Oana Zăvoranu are 49 de ani, dar nu își arată deloc vârsta, și e cunoscută de toată lumea. Imaginile cu vedeta din perioada copilăriei însă sunt rare.
21.08.2022 | 10:08
Cum arata Oana Zavoranu cand era copil Vedeta are acum 49 de ani
Cum arăta Oana Zăvoranu când era copil! Vedeta are acum 49 de ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc. Personaj controversat, implicată în multe scandaluri, vedeta a ajuns la 49 de ani și este departe de a-și arăta vârsta. Dacă acum o știe toată lumea, ea ar fi însă greu de recunoscut după imaginile din copilărie.

Cum arăta Oana în copilărie

Oana Zăvoranu era o fetiță tare drăgălașă în copilărie. Imaginile cu ea mică, publicate de Viva, o arată pe tânăra care avea să devină una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară purtând hainuțe de copil, având părul scurt.

ADVERTISEMENT

Cu toate că e greu de recunoscut, la o privire mai atentă se pot observa trăsăturile care au transformat-o pe Oana Zăvoranu într-una dintre cele mai frumoase celebrități de la noi: buze mari, ochi pătrunzători și o figură diafană.

”Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită. Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă”, povestea Oana Zăvoranu despre copilăria ei, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu susține că seamănă cu tatăl ei

Oana Zăvoranu nu a avut o relație prea bună cu mama ei, dar, conform propriilor declarații, l-a adorat pe cel car ei-a fost tată. De altfel, preciza vedeta, cu el semăna atât fizic, cât și în comportament.

”Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine. Tati meu frumos”, scria, cu ceva timp în urmă, Oana Zăvoranu postând și fotografii alături de tatăl ei biologic.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu povestea, cu ani în urmă, că în copilărie era îndrăgostită de schi și, la un moment dat, a fost nevoită să renunțe la sportul pe care îl făcea. Motivul explica vedeta, era legat de alegerea pe care părinții ei au făcut-o la acea vreme, preferând ca Oana să se ocupe în principal de școală, nu de sport.

Oana Zăvoranu, izvor nesecat de scandaluri

Oana Zăvoranu pare să fie un izvor nesecat de scandaluri. Vedeta e în proces cu alte celebrități precum Oana Roman, Cristina Ich sau Adelina Pestrițu. Motivele pentru care a ajuns în fața judecătorilor sunt legate de ironiile, deloc subtile, la adresa celor care se consideră influenceri în România.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu este acum implicată și într-un proces de natură penală, vedeta fiind acuzată de șantaj de un fost angajat al clinicii pe care o deține. Afacerea Oanei este una deosebit de rentabilă, vedeta obținând profituri colosale din afacerea ei.

Conform datelor ANAF, consultate de FANATIK, clinica medicală a Oanei Zăvoranu a obținut aproape 2.200.000 de lei profit, adică aproximativ 440.000 de euro, dublu față de 2020.

ADVERTISEMENT