Life

Cum arată omul care a cheltuit 30.000 lire pentru a-și modifica fizionomia. Unii spun că seamănă cu un diavol

Un bărbat în vârstă de doar 28 de ani a ajuns să plătească nu mai puțin de 30.000 de euro pentru a-și modifica fizionomia.
21.10.2022 | 07:53
Cum arata omul care a cheltuit 30000 lire pentru asi modifica fizionomia Unii spun ca seamana cu un diavol
Cameron Lee Bright a început să își modifice fizionomia de la 15 ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cameron Lee Bright are 28 de ani și unii spun că arată precum un diavol. Bărbatul a cheltuit 30.000 de lire sterline pentru a-și schimba înfățișarea și încă mai are planuri mari.

Cameron Lee Bright are 28 de piercing-uri

Tânărul și-a întins nasul, și-a făcut nenumărate de tatuaje, dar și zeci de piercing-uri, iar în continuare are în plan să își lărgească cartilajul și osul nasului cu încă doi milimetri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cameron Lee Bright are o limbă despicată, tatuaje de aproape 100 de ore, coaste de silicon implantate sub claviculă și mărgele sub pielea din jurul zonei sale intime.

Deși este doar un lucrător de depozit din California și a fost crescut creștinește de către familia sa, tânărul spune acum că oamenii îl cataloghează drept “diavol” din cauza aspectului său modificat.

ADVERTISEMENT

Modificările corporale au început încă de pe la vârsta de 15 ani, iar Cameron Lee Bright spune că nu regretă nimic și că fiecare are dreptul să își cheltuie banii pentru pasiunile sale.

”Am 28 de piercing-uri cu cele mai multe întinse și probabil aproape 100 de ore de tatuaje. Am cheltuit 30.000 de lire sterline, dar probabil chiar mai mult dacă mă gândesc bine și am împărțit pe modificări corporale de când aveam vreo 15 ani.

ADVERTISEMENT

Nu pare mult atunci când te uiți la hobby-urile și aspirațiile altora. Probabil că aceștia cheltuiesc o sumă similară pe mașinile lor de proiect, sport, rave-uri și concerte”, a dezvăluit tânărul, conform Mirror.

Încă de pe vremea de când era copil, Cameron și-a dorit să își modifice înfățișarea, însă a așteptat să mai crească. Nu are neapărat o explicație pentru ceea ce face, cert este că fiecare schimbare în parte îl face fericit.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Cameron Lee Bright și-a schimbat înfățișarea

“Motivul pentru care mi-am schimbat înfățișarea este oarecum complicat. Sincer, nu am un răspuns legitim pentru el. Îmi place să fac ceea ce îmi aduce bucurie și asta îmi aduce bucurie. 

Îmi place cum arată și istoria antropologică a modificărilor corporale mă interesează cu adevărat”, a mai povesti tânărul.

Sunt însă și persoane care îl critică pentru modul în care arată, la fel cum se întâmplă și în cazul multor vede celebre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cameron Lee Bright (@dubhornn)

Cei mai mulți, spune Cameron, sunt oameni religioși, însă în ani de zile, tânărul nu s-a lăsat niciodată afectat și face față cu brio comentariilor răutăcioase pe care le primește, inclusiv în mediul online.

“Cele mai multe ură și remarci nepoliticoase pe care le primesc vin de la oameni religioși și pur și simplu nu are sens pentru mine. (…) Primesc comentarii negative online toată ziua, dar nimeni nu ar spune asta în persoană, așa că este greu să iau în serios ceea ce au spus, mi se pare amuzant”, a mai dezvăluit el.

ADVERTISEMENT
Tags: