News

Cum arată orașul Suceava în carantină totală. Pe străzile pustii patrulează polițiștii și militarii. Foto

03.04.2020 | 08:08
Autoritățile au decis ca orașul Suceava să intre în carantină totală, după ce la Spitalul Județean s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Sursă foto: Facebook / Emanuel Drăgoi
ADVERTISEMENT

Autoritățile au decis ca orașul Suceava să intre în carantină totală, după ce la Spitalul Județean s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, iar foarte multe cadre medicale au fost infectate.

Cum arată orașul Suceava în carantină totală

După ce s-a instaurat carantina totală, Suceava pare un oraș părăsit în care angajații Poliției și militarii sunt singurii oameni care apar pe străzi. Liniștea totală este spartă din când în când de sirenele ambulanțelor.

ADVERTISEMENT

Fotograful Emanuel Drăgoi s-a aventurat pe străzile din Suceava și a surprins liniștea orașului care altădată era plin de viață. Acum doar câțiva trecători s-au încumetat să-și părăsească locuințele și cu siguranță au făcut-o doar pentru scurt timp.

”Azi am fost rebel, am ieșit afară. Am făcut aceste fotografii ca să le arăt copiilor mei, va fi interesant să le povestesc prin ce am trecut în 2020. Dar până o să le vadă copiii, le împărtășesc și cu voi”, a scris Emanuel Drăgoi la postarea cu ipostazele surprinse pe străzile din Suceava.

ADVERTISEMENT

Colonelul Derioiu a preluat conducerea spitalului din Suceava

Postarea făcută de fotograful Emanuel Drăgoi a strâns în scurt timp peste 1.100 de distribuiri și aproape 800 de aprecieri. O parte dintre cei care au comentat au remarcat tristețea unui oraș gol, în timp ce alții cred că Suceava a ajuns acum un oraș mai curat.

În România, 2.738 de persoane s-au infectat cu coronavirus, iar 278 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore. Conform unor informații oferite de către Grupul de Comunicare Strategică, Suceava și București rămân cele mai afectate zone.

ADVERTISEMENT

Colonelul Daniel Ionuț Derioiu, medic militar, a preluat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, după ce Klaus Iohannis a declarat că este necesară punerea cât mai repede în funcțiune a unității medicale.

Doctorul militar Derioiu îl înlocuiește la conducerea spitalului pe Florin Filip, care și-a prezentat demisia miercuri seara. Filip asigura interimatul unității medicale de o săptămână.

ADVERTISEMENT

O pacientă care a fost internată la Spitalul Județean Suceava a făcut mărturisiri terifiante despre ce a trăit în unitatea medicală considerată cel mai mare focar de coronavirus din România.

ADVERTISEMENT