Life

Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Jurata de la Te Cunosc de Undeva este de nerecunoscut

04.02.2021 | 17:58
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a publicat o fotografie pe rețelele de socializare de cînd avea doar 18 ani, fiind de nerecunoscut, spre surprinderea fanilor. Jurata de la Antena 1 a orimit zei de reacții din partea urmăritorilor. 

Vedeta este complet schimbată față de cum arăta în urmă cu mai bine de trei decenii, lucru pe care l-au remarcat și fanii, care au complimentat-o pentu frumusețea naturală vizibilă în fotografie.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate personalități din lumea muzicii jazz, fiind și profesoară de canto, în același timp.

Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Jurata de la Te Cunosc de Undeva este de nerecunoscut

Ozana Barabancea a dezvălut cum arăta atunci când a împlinit vârsta majoratului, iar reacția fanilor a fost uluitoare. Imaginea artistei datează din anul 1987, iar părul ei este coafat în stilul celebrelor coafuri de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au transmis zeci de mesaje pozitive, afirmând că frumusețea ei nu a dispărut odată cu trecerea anilor și că arată foarte bine și acum. Ozana Barabancea și-a început cariera muzicală în anul 1990, fiind încă din copilărie iubitoare de muzică.

Ozana Barabancea în tinerețe
Ozana Barabancea în tinerețe. Sursa foto: Instagram

„Bună dimi!!! Și înainte erați frumoasă și acum sunteți frumoasă!! Vă Iubesc!! Să aveți o zi minunată!!!/ Doamne Ozana acum te văd și mai bine… când veneai la serviciu la tatăl tău,la F E..A. Of.Doamne!/ Nimic nu se compara cu frumusețea naturală. Parca sunteți doua persoane diferite.”

ADVERTISEMENT

„Frumusețe naturală/ Același zâmbet minunat!/ Ce frumușică domniță!/ Frumusețe paradisiacă!/ Superbă, minunată și încântătoare doamnă/ Draguta, ai fi putut face reclama la pasta de dinti, perfecta!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ozana Barabancea a avut coronavirus

În luna iunie a anului trecut, Ozana Barabancea a fost depistată pozitiv cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu colegii de la „Te Cunosc de Undeva”. Adriana Trandafir, Marcel Pavel și Alina Pușcaș sunt doar câțiva dintre cei care au luat contact cu virusul devastator. Din fericire, solista de jazz nu a avut simptome grave și nu a suferit complicații.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a absolvit „Școala Populară de Artă”, secția Jazz din cadrul Universității de Artă „Luceafărul”. După aceea, solista a studiat Conservatorul din București, secția Pedagogie muzicală, fiind acum una dintre cele mai apreciate soliste de muzică jazz.

ADVERTISEMENT