News

Cum arată palatul imens al fiicei lui Traian Băsescu. E complet alb și a costat 1,5 milioane de euro. Video

05.06.2020 | 16:27
Cum arata palatul imens al fiicei lui Traian Basescu E complet alb si a costat 15 milioane de euro Video
Cum arată palatul imens al fiicei lui Traian Băsescu. E complet alb și a costat 1,5 milioane de euro. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, trăiește pe picior mare având o vilă impresionantă situată chiar pe malul lacului Snagov. Palatul imens în totalitate alb este amplasat departe de agitația din Capitală fiind ferit de ochii curioșilor.

Cum arată vila impresionantă în care locuiește fiica lui Traian Băsescu

Ioana Băsescu și soțul ei, avocatul Radu Pricop, și-au ridicat de la zero un palat imens la 40 de kilometri de București, terenul fiind achiziționat în anul 2013. Potrivit unor surse citate de click.ro, terenul se ridică la valoarea de 700.000 de euro, construcția fiind una masivă, în formă de L, cu mai multe etaje.

ADVERTISEMENT

Palatul de pe malul lacului Snagov este complet alb, dispune de o piscină de dimensiuni considerabile, ponton pentru ambarcațiuni și multe altele, domeniul de 2.300 mp fiind situat între două locuințe la fel de impresionate, cea al lui Omar Hayssam și cealaltă a ruşilor de la Alro.

Potrivit specialiștilor în domeniul construcțiilor, palatul fiicei lui Traian Băsescu și al soțului ei se ridică la valoarea de 1,5 milioane de euro, construcția fiind gândită și monitorizată îndeaproape de însuși ginerele fostului președinte al României.

ADVERTISEMENT

Ioana Băsescu, obișnuită cu vilele de lux și opulența

Ioana Băsescu, de profesie notar, se pare că este cea care a parafat actele de vânzare – cumpărare a domeniului de pe malul lacului Snagov în care locuiește cu actualul soț. Fiica lui Traian Băsescu este obișnuită, însă, cu locuințele luxoase având mai multe case impresionante de-a lungul timpului.

Înainte de a deveni soția solistului formației Proconsul, Bodo, fata cea mare a fostului președinte al României, a avut o vilă în Otopeni. Se întâmpla în anul 2002, ca 3 ani mai târziu, Ioana Băsescu să o scoată la vânzare pentru a achiziționa o vilă în cartierul Domenii din Capitală.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, în 2006, Ioana Băsescu și-a cumpărat și o vilă în Corbeanca, locuință scoasă la vânzare în același an datorită divorțului prin care trecea. La momentul respectiv fiica lui Traian Băsescu rămânea cu un etaj din vila din cartierul Domenii, celălalt fiind al lui Bodo.

Ioana Băsescu a continuat să schimbe vilele de lux pentru că în 2008 și-a cumpărat un penthouse într-un cartier de lux din nordul Capitalei pentru care a plătit nici mai mult, nici mai puțin decât 1,5 milioane de euro. Aici a locuit până s-a mutat cu actualul soț, în vila de la Snagov.

ADVERTISEMENT

Nici mezina fostului șef al statului nu se lasă mai prejos, Elena Băsescu locuind alături de copii în apartamentul de pe strada Mihăilescu deținut de familia sa. Se spune că Traian Băsescu i-ar fi oferit cadou casa încă de pe vremea când era primar al Capitalei.

 

 

ADVERTISEMENT