Life

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica. Ce fel de relație au cu Sânziana Negru, iubita fiului lor

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica, actorul principal din serialul Lia. Cât de bine se înțeleg cu Sânziana Negru, iubita fiului lor.
24.06.2024 | 13:26
Cum arata parintii lui Stefan Floroaica Ce fel de relatie au cu Sanziana Negru iubita fiului lor
Cum arată părinții actorului principal din serialul Lia. Sursa foto: CaTine.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Floroaica, actorul principal din serialul Lia, este cunoscut de o țară întreagă ca actorul principal din serialul Lia, dar și ca iubitul celebrei creatoare de conținut, Sânziana Negru. Puțini știu, însă, cum arată părinții lui.

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica

Ștefan Floroaica are o activitate constantă în online de când se bucură de notorietate. Reușește să capteze atenția tuturor prin filmulețele cu momente din viața personală și profesională. Totodată, adună multe aprecieri și datorită fizicului său.

ADVERTISEMENT

La secțiunea ”urmăritori” de pe contul său de Instagram, iubitul Sânzianei Negru are mai mult femei decât bărbați. Totuși, atenția actorului pare a fi centrată doar către partenera lui de viață, care este și câștigătoarea emisiunii America Express 2023.

În multe dintre imagini, postări video, Ștefan Floroaica apare în gesturi de tandrețe cu Sânziana Negru, semn că sentimentele sunt unele profunde. Printre postările actorului se regăsește și una cu părinții lui.

ADVERTISEMENT

În imaginea surprinsă de Ștefan Floroaica, acesta se afla la masă, în aer liber, alături de părinți și iubita lui, Sânziana Negru. Cu toții erau cu zâmbetul de buze și păreau foarte binedispuși. Din videoclip reiese și că părinții actorului au o relație bună cu viitoarea lor noră.

Dincolo de acestea, mulți se întreabă când va merge Sânziana Negru alături de Ștefan Floroaica, în fața altarului, având în vedere că sunt împreună de ceva timp și par că se iubesc nespus. Sânziana Negru spune, însă, că nu se vede în rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

Când se vor căsători Sânziana Negru și Ștefan Floroaica

Totuși, chiar dacă nu se vede în fața altarului, Sânziana Negru ar face pasul cel mare dacă partenerul ei și-ar dori acest lucru. Ar îmbrăca rochia de mireasă de dragul lui, de dragul de a-l vedea pe acesta cu inima împăcătă, mai spune ea,

”Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru la detectorul de minciuni al lui Selly.

ADVERTISEMENT

Sânziana Negru și partenerul ei și-au confirmat relația anul trecut, după mai multe zvonuri. După ce s-a întors de la America Express, Sânziana Negru a postat imagini cu actorul. Cei doi locuiesc împreună, într-o casă de la marginea unei păduri.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români