Fotbal intern

Cum arată permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman. Foto

23.02.2021 | 19:50
Cum arata permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman Foto
Cum arată permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman. Foto. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost prins circulând cu viteză excesivă pe autostradă, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru că nu avea un carnet de conducere valabil în România. De fapt, permisul lui Florinel Coman este unul luat în Ucraina, cum se practică în ultima vreme la șoferii români, care vor să-și ia permisul mult mai simplu.

Scandalul a prins amploare, iar faptul că „perla” FCSB-ului are un carnet luat în Ucraina a fost dezvăluit de patronul Gigi Becali, care nu consideră că jucătorul său a greșit prea mult.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu se poate pune problema unui caz penal în cazul fotbalistului său, dar știe că o să i se suspende carnetul din cauza vitezei excesive.

Cum arată permisul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman

Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit faptul că Florinel Coman are un carnet de conducere din Ucraina și consideră că jucătorul său poate fi iertat, în cel mai rău caz acesta să primească un an de închisoare cu suspendare. Totodată, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florinel Coman l-a sunat la miezul nopții pe Gigi Becali pentru a discuta cu el.

ADVERTISEMENT

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni!

Nu poate să fie penal, dacă avea permis. Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la spynews.ro au arătat cum arată permisul de conducere  din Ucraina al lui Florinel Coman.

Carnetul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman. Sursă foto: spynews.ro
Carnetul de conducere din Ucraina al lui Florinel Coman. Sursă foto: spynews.ro

Cornel Dinu, dur cu Florinel Coman

Cornel Dinu a vorbit despre Florinel Coman și de faptul că „perla” FCSB-ului a fost prins conducând fără carnet cu o viteză excesivă și spune despre el că este o victimă a educației, mai ales cea a clubului la care evoluează.

ADVERTISEMENT

„Totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată această licitare fictivă să le fi și luat mințile jucătorilor. Coman e și o victimă a societății în care trăim.

Mie nu îmi vine să cred că e prima dată când i s-a întâmplat lui Coman să conducă fără carnet, chiar și cu el luat cine știe de pe unde de prin Ucraina.

El a mai venit de foarte multe ori la cantonamentul din Berceni cu mașina. După părerea mea, el e o victimă a educației care e acolo”, a mai spus Cornel Dinu la TV Telekomsport.

Și Giovani Becali a comentat pentruFANATIK scandalul momentului din fotbalul românesc: Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia.

Nu sunt în țară, dar am auzit toată povestea. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT