Life

Cum arăta Petre Roman în 1986. Oana, fiica sa, a dezvăluit o imagine de colecție

29.03.2021 | 18:59
Cum arata Petre Roman in 1986 Oana fiica sa a dezvaluit o imagine de colectie
ADVERTISEMENT

Petre Roman s-a schimbat enorm în ultimii ani, dovadă vie fiind o imagine de colecție din anul 1986, postată de fiica sa, Oana, pe rețelele de socializare. Fostul prim-ministru al României trăia o perioadă liniștită și fără griji. 

Vedeta a mărturisit că instantaneul a fost realizat când avea numai 10 ani, în timpul unui Revelion pe care l-au petrecut cu toții, ca o familie, la munte. Vremurile au schimbat-o și pe mama șatenei, Mioara Roman suferind acum de Parkinson.

ADVERTISEMENT

Mama Oanei Roman are mai multe probleme de sănătate, în ultimii ani starea ei degradându-se destul de mult. Vedeta se gândește tot mai serios să o ducă într-un centru, unde să fie mereu sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Petre Roman, schimbat radical. Cum arăta la Revelionul din 1986

„Am stat aseară să sortez poze. Și am găsit această amintire minunată. Eu cu părinții mei de Revelion în 1986. Aveam 10 ani, eram la munte la Predeal și eram fericiți.

ADVERTISEMENT

Îmi place mult cum îi țin pe ai mei de umeri și câtă seninătate aveam”, a scris Oana Roman în dreptul unei imagini de pe Instagram unde apărea alături de părinții ei, Petre și Mioara Roman.

Fotografia a fost extrem de apreciată de internauți, care i-au lăsat vedetei și foarte multe comentarii, majoritatea dintre ele referindu-se la Mioara Roman, care avea o frumusețe aparte la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Oana Roman alături de părinții ei, Petre și Mioara Roman
Oana Roman, imagine de colecție cu părinții, Petre și Mioara Roman. Sursa foto: Instagram.com

Primul premier al României, Petre Roman, era cunoscut pentru cariera sa universitară și ca specialist în fizica fluidelor și poluarea mediului, însă după căderea comunismului s-a implicat în lumea politică, familia trecând pe plan secund.

Oana Roman a dezvăluit că i-a lipsit enorm afecțiunea părintelui, care la Revoluție a plecat de acasă pentru a se dedica unei cauze mai presus de orice. Politicianul a participat împreună cu tinerii revoluționari la baricada din centrul Bucureștiului în zilele de 21 și 22 decembrie.

ADVERTISEMENT

În 22 decembrie 1989, Petre Roman pronunța, din balconul sediului Comitetului Central, prima Declarație contra dictaturii comuniste. Câteva zile mai târziu avea să fie numit prim-ministru al României, conducând Guvernul provizoriu până la 28 iunie 1990.

ADVERTISEMENT