Sport

Cum arată piciorul Cristinei Neagu, după operație. FOTO

07.02.2019 | 16:16
Cum arata piciorul Cristinei Neagu dupa operatie FOTO

Cristina Neagu a fost operată în Belgia, la clinica doctorului Marc Martens, 78 de ani, la ligamente încrucișate ale genunchiului drept, dar piciorul celei mai bune jucătoare de handbal din lume arată din ce în ce mai bine. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cristina Neagu s-a accidentat în timpul meciului pierdut de echipa națională de handbal a României în fața Ungariei, scor 26 – 27, în mintul 57. Celei mai bune jucătoare din lume i-a “fugit” genunchiul drept și a fost scoasă pe targă de pe teren și transportată de urgență la spital.

Piciorul Cristinei Neagu arată din ce în ce mai bine după ce a fost operată în Belgia

Deși a fost operată la clinica doctorului Marc Martens, Cristina Neagu a ales să facă recuperarea în România. Jucătoarea lui CSM București trebuie să stea departe de teren șase luni și trebuie să urmeze un program de pregătire extrem de riguros.

Cristina Neagu în timp ce făcea un exercițiu special după operație

 

După ce a stat aproape o săptămână în pat și a fost nevoită să pună de cel puțin o dată pe zi, timp de 15 – 20 de minute, o pungă de gheață pe picior, dar și să facă exerciții de simulare electrică a mușchiului, pentru ca acesta să nu se atrofieze, sportivei noastre i s-au scos firele de la operație. Mai mult, aceasta a început primele exerciții de mișcare a piciorului și primele ore de fizioterapie și kinetoterapie. La începutul lunii februarie a renunțat la cârje și a început să calce cu toată forța pe picior, anunță libertatea.

„Urmează un an 2019 greu, de luptă, în care va trebui să muncesc de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul obişnuit. Şi am să o fac, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că la asta mă pricep cel mai bine: să revin şi mai puternică după momentele grele”, a spus Cristina Neagu