Fotbal international

Cum arată piciorul lui Varane după intrarea lui Lenglet din El Clasico. FOTO

19.12.2019 | 08:53
Cum arata piciorul lui Varane dupa intrarea lui Lenglet din El Clasico FOTO
ADVERTISEMENT

Ediția 179 al El Clasico din La Liga, Barcelona – Real Madrid, nu a adus publicului spectator și telespectator niciun gol pe Camp Nou. Am avut un rezultat alb, 0-0, la finalul căruia oaspeții au contestat vehement prestația arbitrului central Alejandro Hernandez Hernandez.

Cum arată piciorul lui Varane după intrarea lui Lenglet din El Clasico

În prima repriză din El Clasico, echipa oaspete a cerut penalty la o fază în care s-au duelat cei doi fundași centrali francezi, Clement Lenglet (Barcelona) și Raphael Varane (Real Madrid).

ADVERTISEMENT

Pe reluările televiziunii iberice se vede clar cum primul intră cu talpa pe piciorul lui Raphael Varane. Arbitrul Alejandro Hernandez Hernadez nu a dictat nimic.

La scurt timp după meciul de pe Camp Nou, Raphael Varane a urcat pe rețelele de socializare o imagine cu piciorul său și cu urmele lăsate de intrarea dură a conaționalului Lenglet.

ADVERTISEMENT

Cum arată piciorul lui Varane după intrarea lui Lenglet din El Clasico

În ciuda faptului că nu a fost sigur de corectitudinea intrării lui Lenglet, neavând o poziționare perfectă pentru a vedea faza, centralul nu a cerut ajutorul arbitrajului video și nici VAR-ul nu a intervenit să-l avertizeze pe acesta.

Varane, faultat de două ori în prima repriză pe Camp Nou

Intrarea lui Lenglet asupra lui Varane nu a fost singura fază la care madrilenii au cerut penalty. Real Madrid ar mai fi trebuit să primească un penalty și în minutul 22, atunci când Ivan Rakitic l-a tras evident de tricou în careu pe același Raphael Varane.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și oficialii Realului au atacat dur arbitrajul din El Clasico

După derby, atât jucătorii celor de la Real, cât și oficialii, au criticat deciziile brigăzii lui Alejandro Hernandez Hernandez.

”La pauză am văzut cele două faze în care trebuia să primim două penalty-uri. VAR-ul este prezent în fotbal pentru a ajuta, însă asta e. Nu am câștigat, dar plecăm fericiți cu jocul prestat azi”, a spus căpitanul Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT

Și directorul celor de la Real Madrid, Emilio Butragueno critică VAR-ul pentru faptul că nu a intervenit la fazele din prima repriză din careul lui ter Stegen:

”Suntem suporterii VAR-ului, însă nu înțelegem de ce azi nu a intervenit. Au fost faze foarte clare în care arbitrajul video avea un rol important. Golul anulat din ofsaid e în dubii, însă cele două penalty-uri sunt clarisime.”

ADVERTISEMENT
Tags: