Sport

Cum arată Pierre-Emerick Aubameyang, la 8 zile după ce a fost jefuit şi bătut. Gabonezul a jucat mascat în Dinamo Zagreb – Chelsea

Pierre-Emerick Aubameyang s-a transferat de la Barcelona la Chelsea și a purtat o mască specială în meciul cu Dinamo Zagreb.
06.09.2022 | 23:21
Cum arata PierreEmerick Aubameyang la 8 zile dupa ce a fost jefuit si batut Gabonezul a jucat mascat in Dinamo Zagreb  Chelsea
12 milioane de euro a plătit Chelsea pentru transferul lui Pierre Aubameyang. Sursă foto: @Twitter
ADVERTISEMENT

Pierre-Emerick Aubameyang a fost victima hoților în propria casă, iar fotbalistul s-a ales cu maxilarul rupt în urma confruntării cu răufăcătorii care îi amenințau familia.

Pierre Aubameyang, sacrificiu pentru a fi prezent pe teren în Dinamo Zagreb – Chelsea

Transferul lui Aubameyang la Chelsea părea intrat în impas, mai ales că fractura de maxilar ar fi trebuit să îl țină pe bară aproximativ patru săptămâni.

ADVERTISEMENT

Numai că Aubameyang a renunțat la operație, a semnat cu Chelsea și a apărut cu o mască specială la meciul pierdut cu 1-0 în Croația.

Astfel, atacantul a revenit pe teren în timp record, la doar opt zile de la incidentul care l-a marcat profund. Aubameyang a purtat pe tot parcursul partidei o mască de protecție.

ADVERTISEMENT
Masca purtată de Aubameyang la meciul dintre Dinamo Zagreb și Chelsea. Sursă foto: Profimedia
Masca purtată de Aubameyang la meciul dintre Dinamo Zagreb și Chelsea. Sursă foto: Profimedia

Reacția lui Pierre Aubameyang după ce a fost bătut și jefuit: „Nu mai suntem în siguranță în propria casă!”

Jaful se putea termina tragic, mai ales că hoții i-au amenințat familia, iar fotbalistul a dorit să își verse amarul printr-o postare pe pagina oficială de Instagram: „Salutare! Vă mulțumesc mult tuturor pentru mesaje. Duminică noapte, niște lași violenți au pătruns în locuința noastră și mi-au amenințat familia și copiii, doar pentru a fura niște lucruri.

M-au rănit în zona maxilarului, dar mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a mai fost rănit.

ADVERTISEMENT

Sentimentul că nu mai suntem în siguranță în propria noastră locuință este greu de înțeles și de descris, dar familia noastră va depăși acest moment și va fi mai puternică decât oricând. Vă mulțumesc pentru sprijin, chiar înseamnă mult pentru noi”.

Chelsea a plătit 12 milioane de euro pentru transferul lui Aubameyang de la Barcelona

Aubameyang a semnat un contract pe doi ani cu Chelsea, care a plătit 12 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Internaționalul gabonez revine astfel în Premier League după ce în 2018 și 2022 a jucat la Arsenal Londra, de unde a fost transferat de Barcelona. Este evaluat conform Transfermarkt la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT