Fotbal international

Cum arată portarul lui Chievo după ce a fost accidentat de Cristiano Ronaldo. Foto

20.08.2018 | 11:33
Cum arata portarul lui Chievo dupa ce a fost accidentat de Cristiano Ronaldo Foto
ADVERTISEMENT

Portarul lui Chievo a fost accidentat de Cristiano Ronaldo în primul meci oficial jucat de starul portughez în tricoul lui Juventus Torino. Stefano Sorrentino și-a petrecut noaptea la spital după partida Chievo Verona- Juventus Torino 2-3, unde a fost tratat pentru fractură nazală, accidentare la umărul stâng și la gât. După ce a ieșit din spital, goalkeeperul și-a arătat rănile prin intermediul rețelelor de socializare.

Jucătorul de 39 de ani a rămas inconștient pe gazon după ce a suferit o fractură nazală în urma unui duel în care a fost accidentat de Cristiano Ronaldo, aflat la debutul în Serie A. Sorrentino o ieșit la o minge aruncată periculos în careu, în timp ce lusitanul s-a pregătit să șuteze și să marcheze primul său gol pentru Juventus. Cei doi s-au lovit violent, iar mingea a ajuns la Mario Mandzukic, care a trimis-o în plasă. Golul a fost anulat după analiza video a fazei, stabilindu-se că Ronaldo a atind mingea cu mâna în duelul cu Sorrentino.

ADVERTISEMENT

Portarul celor de la Chiveo a fost imediat înlocuit cu Andrea Seculin și și-a petrecut noaptea la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Pe lângă fractura nazală, Sorrentino s-a accidentat la umărul stâng și la gât. După ce a ieșit din spital, acesta s-a fotografiat, având nasul bandajat și un guler în jurul gâtului pentru a-i menține capul fixat. A postat fotografia pe Twitter și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de încurajare. “Vă mulțumesc pentru toate mesajele în care v-ați arătat afecțiunea și respectul. Suntem o echipă fantastică și ieri ne-am duelat cu cei mai buni. Ronaldo nu a strălucit pe teren, așa că m-a accidentat pentru a ieși în evidență”, a scris Sorrentino pe contul personal de Twitter.

Cum arată portarul lui Chievo după ce a fost accidentat de Cristiano Ronaldo

Chievo a fost foarte aproape să debuteze cu o victorie măreață în fața lui Juventus Torino în noul sezon de Serie A. A condus cu scorul de 2-1, dar a pierdut în urma unui gol înscris în minutul 93. Primul meci al starului portughez în tricoul campioanei Italiei a fost analizat de publicațiile din Italia, după partida Chievo Verona – Juventus Torino 2-3. Prestația fostului atacant de la Real Madrid a fost și în atenția jurnaliștilor spanioli, curioși să afle cum se descurcă lusitanul la noua sa echipă. Concluzia jurnaliștilor a fost că Ronaldo a ajuns într-un campionat unde va avea mai multe bătăi de cap decât a avut în Spania. Deși și-a pus în mod clar amprenta asupra jocului lui Juventus, Cristiano nu a reușit să marcheze la debutul în Serie A.

ADVERTISEMENT

Vedeta celor de la Juventus a ieşit în evidenţă în minutul 90 al jocului de debut într-un moment în care Juventus a marcat golul de 3-2, dar a fost anulat în cele din urmă pentru un henţ făcut de atacantul echipei. Ronaldo l-a accidentat la faza respectivă pe Sorrentino, portarul celor de la Chievo având nevoie de schimbare în urma unei lovituri cu genunchiul în cap primită de la portughez. Ibericul va avea şansa să înscrie într-un meci oficial pentru noua lui echipă pe 25 august, în partida din runda secundă contra lui Lazio.

Cum arată portarul lui Chievo după ce a fost accidentat de Cristiano Ronaldo
Cum arată portarul lui Chievo după ce a fost accidentat de Cristiano Ronaldo