Life

Cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună un băiat

Vedeți mai jos cum arată Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt părinții unui băiat.
11.08.2021 | 18:25
Cum arata prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf Mariana Pfeiffer Cei doi au impreuna un baiat
Cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună un băiat Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Înainte de căsnicia cu Anamaria Prodan, antrenorul de la Universitatea Craiova a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Mariajul celor doi a durat 13 de ani.

Rodul acestuia este Luca Reghecampf, fiul celor doi. Până în urmă cu doi ani tânărul a locuit alături de mama sa, în Germania. Ulterior, acesta s-a mutat cu tatăl său. El se iubește cu o fostă gimnastă.

ADVERTISEMENT

Cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer. Cei doi au împreună un băiat

Mariana Pfeiffer
Mariana Pfeiffer
Sursa foto: Facebook

Mariana Pfeiffer are 55 de ani și este destul de prezentă în mediul online. Cu toate acestea, femeia este o fire discretă și a preferat să se mențină la distanță de viața publică.

Ea nu a apărut la emisiuni, dar și interviurile pe care le-a acordat au fost destul de puține.

Acum, fosta soție a antrenorului este în concediu, în Italia, alături de fiul ei și de iubita acestuia, Asiana Peng. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini din timpul vacanței celor trei.

ADVERTISEMENT

La mulți ani de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Mariana pare neschimbată. Are același păr blond. În prezent, ea este căsătorită cu Mathys Pfeiffer.

Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și Asiana Peng
Mariana Pfeiffer, Luca Reghecampf și Asiana Peng
Sursa foto: Facebook

Căsnicia dintre antrenorul de la Universitatea Craiova și Mariana Pfeiffer s-a încheiat când Anamaria Prodan a reapărut în viața lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Prima soție a acestuia a povestit că a fost anunțată de soțul ei la telefon că intenționează să divorțeze. Actuala parteneră de viață a acestuia era însărcinată.

Cum s-au despărțit Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim,” a povestit Mariana la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, a mai spus ea.

Căsnicia celor doi a fost marcată și de o tragedie. Primul copil al cuplului, o fetiță, s-a stins din viață la doar un an și câteva luni. Micuța se născuse cu o malformație la inimă, care i-a fost fatală.

ADVERTISEMENT