Life

Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. A fost căsătorit 4 ani cu o femeie de afaceri

21.09.2020 | 09:10
Cum arata prima sotie a lui Radu Valcan A fost casatorit 4 ani cu o femeie de afaceri
Radu Vâlcan este la a doua căsătorie. Cine este prima soție și cum a eșuat mariajul lor Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan este unui dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de pe meleagurile noastre mioritice. El este căsătorit cu Adela Popescu din 2015, au o relație de aproximativ 10 ani și doi băieței superbi. Cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din viața mondenă.

Despre prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1, un detaliu mai puțin știut este acela că actorul se află la a doua căsnicie. El a mai fost căsătorit, în urmă cu aproximativ 20 de ani, cu o femeie mai în vârstă decât el.

ADVERTISEMENT

Mariajul a durat 4 ani, cei doi despărțindu-se de comun acord. Actorul a declarat la momentul respectiv că nu au fost neînțelegeri sau greșeli din parte vreunuia dintre ei care să ducă la destrămarea căsniciei, pur și simplu lucrurile nu au mai mers, scrieciao.ro.

Radu Vâlcan este la a doua căsătorie

Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu, este o femeie de afaceri. După divorțul de Vâlcan, aceasta i-a păstrat numele până când s-a recăsătorit cu un om de afaceri grec, când a preluat numele noului soț.

ADVERTISEMENT
Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu Vâlcan
Tereza Tranakas, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Sursa foto: Facebook

Cu privire la prima căsnicie, Radu spunea: „nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.  Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, notează Unica.

În momentul de față, Radu Vâlcan și actuala soție, Adela Popescu, au o relație de peste 10 ani și doi copii, Alexandru și Andrei. Cei doi se înțeleg de minune și, chiar dacă sunt diferențe între ei, par a trece peste ele cu brio. Adela declara la un punct că soțul ei este un om dificil, dar că acest lucru nu afectează direct familia lor sau pe ea.

ADVERTISEMENT

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte.

La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută” a declarat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Adela și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Iubire și onoare. Cei doi nu au făcut publică legătura dintre ei în primă instanță, însă au recunoscut când au fost surprinși împreună. Din 2010 până în 2015, aceștia au format o relație, iar în 2015 au hotărât să facă pasul cel mare spre căsnicie.

ADVERTISEMENT