Life

Cum arată prima soție a lui Victor Ponta. Roxana Ponta are un copil cu fostul premier

09.12.2020 | 09:01
Cum arata prima sotie a lui Victor Ponta Roxana Ponta are un copil cu fostul premier
ADVERTISEMENT

Toată lumea știe cine este Victor Ponta, însă nu mulți știu detalii despre trecutul său, mai exact despre prima lui soție, Roxana Pota, cu care a fost căsătorit înainte de Daciana. Cei doi au împreună un fiu și au divorțat în 2006. 

Fostul premier al României este căsătorit de 14 ani cu Daiana Sârbu, fiica politicianului Ilie Sârbu, însă nu mulți știu că acesta mai avut o căsnicie și înainte. Deși este unul dintre cei mai influenți oameni politici români, nu mulți știu cum arăta viața sa înainte de a intra în lumea politică.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta și Roxana s-au cunoscut în timpul liceului, fiind colegi de clasă. Au avut o relație încă de când e aflau pe băncile școlii și s-au căsătorit în 1998, informează wowbiz.ro.

Cum arată prima soție a lui Victor Ponta. Roxana Ponta are un copil cu fostul premier

Victor Ponta a mai fost căsătorit înainte să-și unească destinul cu Daciana Sârbu. Fostul premier al României avut o căsnicie cu Roxana, care a durat opt ani. După doi ani de la intrarea oficială în politică a fostului prim-ministru, cei doi au divorțat. Au împreună un fiu în vârstă de 17 ani, Andrei P0nta.

ADVERTISEMENT

În același an (2006), Victor Ponta s-a căsătorit cu Daciana, motiv pentru care mulți au fost de părere că acesta este adevăratul motiv al divorțului de Roxana. Fosta soție a primit custodia copilului, iar Ponta i-a asigurat o pensie alimentară de 2500 de lei, care a fost stabilită în instanță.

După încheierea divorțului, Roxana a rămas în casa pe care cei doi au cumpărat-o la Chitila în timp ce erau căsătoriți.  Valoarea acesteia era în jur de 64.800 de RON la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Roxana Ponta
Roxana Ponta, prima soție a lui Victor Ponta. Sursa foto: wowbiz.ro

Victor Ponta i-a asigurat în continuare fiului său bani pentru studii. Fostul premier îi plătește taxele de școlarizare (6.900 euro), costul meselor pentru toată perioada școlii, 10 luni (1.100 de euro) și suportă chiar și costul manualelor (400 de euro).

Politicianul s-a căsătorit cu Daciana Sârbu la doar câteva luni de la divorț, motiv pentru care au fost numeroase speculații cum că acesta ar fi reprezentat motivul rupturii dintre el și Roxana. Victor Ponta are și o fată, Irina (12 ani), împreună cu cea de-a doua soție.

ADVERTISEMENT

Mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, se înțelege bine atât cu fosta sa noră, cât și cu actuala, după cum a declarat în urmă cu ceva timp „Mă împac excelent cu nurorile mele…Eu am o relație foarte bună și cu actuala, și cu fosta lui soție, Roxana, care este o fată minunată.”

Partidul condus de Victor Ponta nu a reușit să obțină suficiente voturi la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020. Acesta nu a trecut pragul electoral de 5% și nu poate intra în Parlament.

ADVERTISEMENT