Fotbal international

Cum arată primul 11 al lui Real Madrid la primul meci oficial fără Ronaldo. Ce a schimbat Lopetegui

15.08.2018 | 17:07
Cum arata primul 11 al lui Real Madrid la primul meci oficial fara Ronaldo Ce a schimbat Lopetegui

Cum arată primul 11 al lui Real Madrid la primul meci oficial fără Ronaldo. Real Madrid va debuta oficial în noul sezon în partida cu Atletico Madrid din Supercupa Europei. Duelul dintre cele două formaţii va rămâne în memoria multor fani de Santiago Bernabeu ca primul meci fără Cristiano Ronaldo în calitatea de jucător al echipei care s-a impus în ultimele trei sezoane din Liga Campionilor. Starul portughez a ales în această vară să plece la JuventusTorino, fiind achiziţionat pentru aproximativ 100 de milioane de euro.

Deţinătoarea trofeului UEFA Champions League l-a pierdut în această vară şi pe Zinedine Zidane, antrenorul care în trei sezoane a câştigat cel mai important trofeu la nivelul echipelor de club de fiecare dată. Tehnicianul francez a fost înlocuit de Julen Lopetegui, fostul selecţioner al Spaniei, cel care are rolul de a găsit un prim 11 ideal fără Cristiano Ronaldo în rolul principal.

Cum arată primul 11 al lui Real Madrid la primul meci oficial fără Ronaldo. Lopetegui indecis cu privire la formula de start

Julen Lopetegui a încercat diverse formule de start în partidele pregătitoare din Statele Unite ale Americii, iar postul lui Cristiano în linia ofensivă a fost ocupat pe rând de  Marco Asensio, Isoc sau noul venit Vinicius Jr. Primul dintre cei trei are cele mai mari şanse să evolueze din primul minut în flancul stâng al ofensivei celor de la Real Madrid contra lui Atletico.

Echipa probabilă: Real Madrid: Keylor – Carvajal – Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kross – Isco – Bale, Benzema, Asensio

Rezerve: Casilla, Lunin, Reguilon, Nacho, Javi Sanchez, Lopez, Modric, Ceballos, Valverde, Marcos Llorente, Lucas Vazquez, Vinicius, Mayoral, De Tomas

Debutul lui Courtois la Real Madrid se amână

Thibaut Courtois, noul portar al celor de la Real Madrid, nu este în lotul pentru Supercupa Europei după ce a fost achiziţionat de la Chelsea. Belgianul a avut o vacanţă prelungită după ce a ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial 2018 alături de echipa naţională.

Goalkeeper-ul de 26 de ani a ratat şi câteva antrenamentel la clubul londonez, iar Julen Lopetegui îi acordă în continuare încredere lui Keylor Navas, portarul care a apărat cu succes poarta lui Real Madrid în ultimii ani. De altfel, madrilenii au câştigat cele trei Ligi ale Campionilor consecutive cu fotbalistul din Costa Rica în poartă.

Cum arată primul 11 al lui Real Madrid la primul meci oficial fără Ronaldo. Ce a schimbat Lopetegui
Cum arată primul 11 al lui Real după despărţirea de Ronaldo

Luka Modric, finalist la CM 2018, va începe cel mai probabil doar de pe banca de rezerve primul meci oficial din noul sezon. Croatul a revenit de curând la echipa de club după parcursul excelent de la turneul final din Rusia şi nu este pregătit 100% pentru un meci oficial.

Poziţia decarului de la Real Madrid va fi ocupată în această partidă de către Isco, cel care va avea un rol extrem de important în dezvoltarea fazelor ofensive ale trupei de pe Santiago Bernabeu.  Mijlocaşul spaniol a avut prestaţii excelente în International Champions Cup, fiind alături de Gareth Bale printre cei mai buni jucători din lotul lui Lopetegui.

Vincius Jr. a fost titular în primele jocuri oficiale din stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii şi ar putea să prindă şi el câteva minute pe finalul meciului disputat în Estonia la Tallin.