Fotbal intern

Cum arată primul 11 la FCSB și la CFR Cluj pentru partida de pe Arena Națională. Mari surprize în ambele echipe. Exclusiv

31.07.2020 | 16:06
Cum arata primul 11 la FCSB si la CFR Cluj pentru partida de pe Arena Nationala Mari surprize in ambele echipe Exclusiv
Valentin Cretu și Valentin Costache se vor duela în FCSB - CFR Cluj la fel cum s-a întâmplat și în meciul din Gruia din 14 iunie 2020 © FOTO:Flaviu Buboi/ Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj  se vor întâlni în meciul serii pe Arena Națională, partidă care poate oferi un răspuns în privința luptei la titlu dintre ardeleni și olteni.

FANATIK a aflat cum vor arăta garniturile de start ale celor două formații, mai ales că au existat multe discuții în privința jucătorilor la care va apela FCSB în acest meci.

ADVERTISEMENT

Partida este mult mai importantă pentru CFR Cluj, iar declarațiile lui Gigi Becali au pus paie pe foc înaintea posibilei finale a campionatului de luni, 3 august, de la Craiova.

Toni Petrea ține pe bancă toate vedetele venite din vacanță la FCSB – CFR Cluj. Marea surpriză: Istrate titular în fața lui Adrian Petre?!

FANATIK a dezvăluit din week-end-ul trecut că Gigi Becali a decis să le întrerupă vacanța celor 5 jucători care primiseră liber după finala de Cupă câștigată în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, Florinel Coman, Cristi Tănase, Ovidiu Popescu și Valentin Crețu s-au prezentat la antrenamente în baza de la Berceni. Se anticipa de la început că sunt șanse mici ca cei 5 să intre titulari contra CFR-ului. Dintre toți, doar Crețu va începe din primul minut împotriva echipei lui Dan Petrescu.

Cum va arăta primul 11 al FCSB contra celor de la CFR Cluj:

Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Perianu, Vână – Ad. Niță, Istrate, Cr. Dumitru.

Este aproape aceeași echipă pe care Toni Petrea a folosit-o etapa trecută contra celor de la Gaz Metan Mediaș, când FCSB s-a impus cu 1-0 după euro-golul lui Ionuț Vână. Noutățile sunt Vali Crețu și puștiul Istrate ca vârf de careu, care-l lasă pe bancă pe Adi Petre!

ADVERTISEMENT

Celelalte patru vedete ale lui Gigi Becali (Tănase, Man, Coman, Popescu) vor fi doar pe banca de rezerve la meciul de diseară de pe „Arena Națională”.

„Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă, adică între ei! Să se bată ei între ei și gata! Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm. Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm și să facem probleme între oameni? Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penalty-uri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penalty-uri clare. Lasă, să fie dreptate! Cine merită, să câștige campionatul!” – Gigi Becali, patron FCSB, despre FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu umblă la primul 11 pentru FCSB – CFR Cluj. Față de victoria cu Botoșaniul, ies Vinicius, Bordeianu și Rondon

De partea cealaltă, la CFR Cluj, sunt surprize în primul 11 față de partida anterioară, 1-0 acasă cu FC Botoșani. Dan Petrescu, al cărui loc pe bancă e luat tot de secundul Valeriu Bordeanu, pregătește deja finala de luni cu Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că „Bursucul” va face trei modificări în primul 11 comparativ cu meciul cu moldovenii de marți. Ies dintre titulari Paulo Vinicius, Mihai Bordeianu și Mario Rondon. Vinicius este menajat, iar Bordeianu și Rondon au ajuns la 3 avertismente, sunt la limită și ar risca să piardă derby-ul de pe „Ion Oblemenco”.

Cum va arăta primul 11 al lui CFR Cluj contra celor de la FCSB:

Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Camora – Deac, Hoban, Luis Aurelio – Fica, Omrani, Costache.

În locul lui Vinicius va intra Mark Cestor, la mijloc își face loc Ovidiu Hoban, iar în atac se întoarce din primul minut Billel Omrani. În rest, jucătorii U21 vor fi tot Fica și Costache, cu posibilitatea mare ca Fica să fie primul schimbat cu Chipciu cel mai probabil.

Noi chiar i-am admirat pe cei de la FCSB în momentul când au ieșit și au spus domne cu CFR-ul voi juca cu copiii. Uite domne niște oameni demni, au un punct de vedere, și-l mențin, au politica grupului foarte frumos! Joacă cu copiii, după care nu am mai înțeles nimic. Jucăm cu echipa întâi! În momentul ăla oamenii își schimbă părerea. Este problema lor, dar să vedem ce înseamnă demnitatea. Demnitate înseamnă să fie omenie? Demnitate înseamnă să alergi după bișnița cu bani din autocar? Demnitate înseamnă să pui fularul rivalei de moarte gen Dinamo București de exemplu” – Mihai Rotaru, principal finanțator Craiova despre FCSB – CFR Cluj


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,77 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT