Sport

Cum arată programul „câinilor” pentru meciul tur de baraj U Cluj – Dinamo. Merg cu avionul, vin noaptea cu autocarul. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate cum arată programul lui Dinamo în săptămâna barajului pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1, cu Universitatea Cluj.
18.05.2022 | 09:20
Cum arata programul cainilor pentru meciul tur de baraj U Cluj  Dinamo Merg cu avionul vin noaptea cu autocarul Exclusiv
Barajul dintre Universitatea Cluj va avea loc pe 21, respectiv 28 mai. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo va juca sâmbătă, 21 mai, meciul tur al barajului cu Universitatea Cluj, iar pe „Cluj Arena” se anunță o atmosferă incendiară, la care vor contribui galeriile ambelor echipe.

FANATIK a aflat toate detaliile legate de programul lui Dinamo în săptămâna meciului supraviețuirii cu U Cluj

Dinamo intră în febra pregătirii meciului tur de la Cluj începând de miercuri, 18 mai. Jucătorii vor fi prezenți începând cu ora 10:00 la Săftica, iar o oră mai târziu Dusan Uhrin va conduce un antrenament. După aceea, staff-ul „câinilor” și jucătorii vor lua masa împreună, iar pentru restul zilei fotbaliștii vor avea program liber.

ADVERTISEMENT

Joi, 19 mai, Dinamo se reunește din nou la Săftica, iar „alb-roșiii” vor avea de asemenea parte doar de un singur antrenament.

Vineri, 20 mai, este ziua în care Dinamo va pleca către Cluj-Napoca. Dusan Uhrin a programat în această după-amiază un antrenament, jucătorii vor lua masa împreună, iar apoi vor pleca către aeroport, de unde vor decola la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, delegația lui Dinamo va fi cazată la un hotel de patru stele, Golden Tulip Ana Dome, din zona de sud a orașului, aflat la doar zece minute distață de „Cluj Arena”.

Dinamo nu are niciun antrenament în ziua meciului

Sâmbătă, 21 mai, jucătorii lui Dusan Uhrin vor avea parte de o scurtă plimbare, iar Dusan Uhrin a decis să nu programeze niciun antrenament.

ADVERTISEMENT

În schimb, va exista bineînțeles o analiză video a adversarilor, precum și o ședință a staff-ului antrenorului ceh.

Dacă Dinamo a mers cu avionul de la București la Cluj, la întoarcere s-a decis ca echipa să plece cu autocarul, imediat după terminarea meciului. Astfel, jucătorii lui Dinamo vor ajunge în cantonamentul de la Săftica spre dimineață, iar duminică vor avea binemeritată zi liberă.

ADVERTISEMENT
  • 4 zile mai are la dispoziție Dinamo până la meciul tur de baraj cu Universitatea Cluj