Fotbal intern

Cum arată programul de Paşte al celor trei contracandidate la titlu! U Craiova şi CFR Cluj, pe drumuri. Exclusiv

29.04.2021 | 17:54
Cum arata programul de Paste al celor trei contracandidate la titlu U Craiova si CFR Cluj pe drumuri Exclusiv
Cum arată programul de Paşte al celor trei contracandidate la titlu! U Craiova şi CFR Cluj, pe drumuri (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Liga 1 a devenit un adevărat maraton pentru echipele care joacă în play-off şi play-out. Fotbaliştii contracandidatelor la titlu vor face sărbătorile de Paşte pe stadion, pe drumuri sau în cantonament, iar cel mai dificil program îl are U Craiova.

FANATIK a aflat că jucătorii Universităţii Craiova nu vor avea nicio zi de pauză în perioada următoare, în care bifează două meciuri în deplasarea, în etapele 5 şi 6 din play-off. Mai exact, jucătorii lui Marinos Ouzounidis sunt în cantonament pentru derby-ul cu FCSB, programat joi, de la ora 19:45, iar a doua zi vor pleca spre Călăraşi.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul de Paşte al celor trei contracandidate la titlu

Oltenii vor ajunge vineri la Călăraşi, unde vor disputa duminică meciul cu Academica Clinceni. De altfel, în ziua de Paşte, pe lângă această partidă, în Liga 1 se vor mai disputa alte trei meciuri, toate din play-out, astfel că un sfert din formaţiile din prima ligă vor face sărbătorile pe stadion.

Din informaţiile FANATIK, U Craiova va rămâne la Călăraşi până marţi, când echipa se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi de miercuri seară. Imediat după meci, oltenii vor pleca spre Bănie.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj pleacă spre Bucureşti în ziua de Paşte

CFR Cluj se va duela luni, de la ora 20:30, cu FCSB, astfel că jucătorii lui Edi Iordănescu vor ajunge duminică la Bucureşti, pentru ca a doua zi să plece spre Giurgiu, unde se va juca derby-ul din ultima etapă a play-off-ului.

FANATIK a aflat că CFR Cluj va rămâne în Bucureşti până joi, când campioana României se va deplasa la Călăraşi, unde este programat meciul cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB stau în cantonament de Paşte

Cum derby-ul cu CFR Cluj se va juca în a doua zi de Paşte, jucătorii FCSB se vor antrena duminică în cantonamentul din Berceni. În ziua meciului, roş-aşbaştrii se vor deplasa la Giurgiu, unde îşi dispută meciurile de acasă în play-off-ul Ligii 1.

U Craiova are un mare dezavantaj din cauza programului

Intrată în play-off de pe locul 3, U Craiova a avut un mare dezavantaj în programul pentru cele zece etape. Astfel, oltenii au legat câte două duble deplasări. În etapele 2 şi 3, jucătorii lui Ouzounidis au mers la Botoşani şi la Cluj, în timp ce în rundele 5 şi 6 se vor deplasa pentru meciurile cu Academica şi cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Calificaţi în semifinalele Cupei României, oltenii mai au de disputat returul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programat pe 12 mai, între meciurile de acasă cu FC Botoşani şi CFR Cluj. După victoria din tur, scor 3-0, U Craiova este cu un pas şi jumătate în finală, care se va disputa pe 22 mai. Astfel, dacă va ajunge în ultimul act al Cupei, U Craiova ar urma să joace din 3 în 3 zile până la finalul sezonului.

Cu toate acestea, U Craiova va încheia play-off-ul cu trei meciuri acasă din patru. FC Botoşani, CFR Cluj şi Academica Clinceni vor veni în Bănie, în timp ce ultima deplasare din campionat va fi pentru derby-ul cu FCSB din retur, programat în penultima etapă.

Meciurile din Liga 1 care se joacă în ziua de Paşte

  • Astra Giurgiu – Poli Iaşi (ora 13:30)
  • FC Voluntari – Hermannstadt (ora 16:00)
  • Viitorul – Dinamo (ora 18:30)
  • Academica Clinceni – U Craiova (ora 21:00)

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 4,10 este cota pentru „1 pauză/1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT