Sport

Cum arată programul evenimentului Superbet International Cup. Când ajung Borussia Dortmund și Fiorentina la București și decizia ciudată luată de italieni

Rapid va avea parte de un super turneu amical cu Borussia Dortmund și Fiorentina. Organizatorii au anunțat programul complet al evenimentului.
08.12.2022 | 18:10
Cum arata programul evenimentului Superbet International Cup Cand ajung Borussia Dortmund si Fiorentina la Bucuresti si decizia ciudata luata de italieni
4 ore și jumătate va dura Superbet International Cup. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund și Fiorentina își aduc vedetele la București, iar organizatorul Adrian Thiess a dezvăluit pentru FANATIK că pe Național Arena sunt așteptați aproximativ 25.000 de spectatori.

Programul complet al Superbet International Cup

Borussia Dortmund ajunge la București vineri, 9 decembrie, ora 13:45 și vor fi cazați la un hotel de lux din centrul Capitalei. Germanii vor efectua un antrenament la Național Arena la ora 18:00, de aproximativ o oră.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Fiorentina a luat decizia să nu facă niciun antrenament înainte de eveniment. Italienii aterizează pe Otopeni în aceeași zi, de ora 17:45 și nu vor sta în același hotel cu nemții.

Rapid se află într-o situație complicată din cauza accidentărilor, iar Daniel Niculae a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că „alb-vișiniii” sunt nevoiți să apeleze la jucători de la academie pentru turneul amical.

ADVERTISEMENT

Suporterii au acces pe stadion încă de la ora 11:00

Deși marele eveniment va începe sâmbătă de la ora 13:00, suporterii vor putea intra pe Național Arena cu două ore înainte, ca la derby-uri și alte meciuri importante.

Borussia Dortmund va ajunge la stadion la ora 11:45, iar cei de la Rapid cinci minute mai târziu, totul fiind calculat la „sânge”.

ADVERTISEMENT

După o oră și 15 minute, delegația celor de la Fiorentina va ajunge de asemenea la Arena Națională, cu doar zece minute înainte de startul competiției.

Rapid deschide super turneul amical de la București

Rapid deschide balul pe cel mai mare stadion din țară împotriva celor de la Borussia Dortmund, cu începere de la ora 13:00. Partida va avea două reprize a câte 30 de minute, iar pauza ține doar 5 minute!

ADVERTISEMENT

Astfel, la 14:06 Fiorentina va ieși în sfârșit la încălzire, pentru a se pregăti de meciul cu Borussia Dortmund, care se va disputa de la ora 14:30. La 15:36, jucătorii Rapidului ies din nou la încălzire pentru un meci cu o simbolistică aparte. Adrian Mutu, fosta legendă a Fiorentinei va juca pentru prima oară împotriva italienilor din postura de antrenor.

La ora 15:50, starurile Borussiei Dortmund și ale Fiorentinei vor oferi câteva declarații scurte, iar meciul dintre Rapid și Fiorentina începe de la ora 16:00.

Câștigătoarea competiției va primi un trofeu și va exista o ceremonie de premiere

Surprizele organizatorilor nu se opresc aici. La ora 17:06, la finalul celor trei partide, câștigătoarea triunghiularului va primi un trofeu, în cadrul unei ceremonii de premiere.

Aceasta va dura 39 de minute, iar la ora 17:45 echipele vor părăsi deja stadionul Național Arena. La eveniment sunt așteptați câteva mii de suporteri germani, dar și galeria celor de la AC Fiorentina.

ADVERTISEMENT