Fotbal intern

Cum arată programul lui Dinamo la primul meci al lui Mulțescu. Ce decizie a luat antrenorul „câinilor”. Exclusiv

18.03.2021 | 08:13
Cum arata programul lui Dinamo la primul meci al lui Multescu Ce decizie a luat antrenorul cainilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu a stabilit programul echipei pentru meciul din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, în care Dinamo se va deplasa la Iași pentru partida cu echipa locală. 

FANATIK a anunțat chiar de la finalul partidei cu FC Argeș că Gigi Mulțescu va fi noul antrenor al trupei din Ștefan cel Mare, iar „SMURD-ul” a semnat deja contractul și a luat primele decizii.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Poli Iași este extrem de important pentru Dinamo, care are nevoie disperată de o victorie care să o scoată din criza sportivă în care se află în acest moment echipa, cu doar puncte câștigate în ultimele șapte partide din Liga 1.

Mulțescu a stabilit programul lui Dinamo pentru deplasarea de la Iași

Din informațiile FANATIK, Dinamo se va deplasa la Iași cu avionul vineri dimineață, iar după amiaza va efectua un antrenament pe stadionul din Copou. „Câinii” vor juca împotriva celor de la Poli Iași, sâmbătă de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu a luat această decizie pentru ca jucătorii să fie odihniți pentru partida de sâmbătă, un „tratament de lux”, de care moldovenii, de exemplu, nu au avut parte când s-au deplasat de la Iași la Constanța cu autocarul. Un drum de mai bine de 14 ore dus-întors!

Astfel, „câinii” vor avea timp în plus de odihnă, extrem de prețios și se pot obișnui și cu terenul de pe stadionul din Copou, ceea ce ar putea fi un avantaj.

ADVERTISEMENT

Dinamo e în criză din toate punctele de vedere

„Câinii” au probleme mari din punct de vedere financiar, însă nici pe plan sportiv nu stau deloc bine și au căzut pe locul 14, ceea ce a dus și la demisia lui Jerry Gane.

Dinamo se află într-o criză profundă din punct de vedere al atacanților după accidentarea lui Adam Nemec și scandalul de dopaj în care a fost implicat Magaye Gueye. Ba, mai mult, niciun atacant al „câinilor” nu a mai marcat nici măcar un gol de aproximativ două luni de zile!

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate aceste probleme, fanii-acționari din programul DDB au timp să strângă suma de 863.000 de euro necesară pentru ca Dinamo să ia licența și să poată participa în cupele europene în cazul în care „câinii” vor cuceri Cupa României. Se pare că din această sumă s-au plătit până acum datorii în valoare de 313.000 de euro.

  • 5 mandate are Gheorghe Mulțescu ca antrenor al „câinilor”
  • 2 puncte a strâns Dinamo în ultimele 7 etape
  • 550.000 de euro e suma datoriilor pe care mai trebuie s-o plătească Dinamo ca să obțină licența pentru sezonul următor din Casa Pariurilor LIga 1
ADVERTISEMENT
Tags: