Life

Cum arată Raluca Zenga în costum de baie! La 38 de ani, are un corp de invidiat!

23.08.2020 | 12:08
Cum arata Raluca Zenga in costum de baie La 38 de ani are un corp de invidiat
ADVERTISEMENT

Raluca Zenga se bucură de un corp aproape sculptat la 38 de ani. Bineînțeles, are un ritual parte ca să poată arăta așa. Nu face excese culinare și alege exercițiile fizice specifice pentru a lucra fix acolo unde ste nevoie.

După două nașteri, soția lui Walter Zenga arată impecabil în costum de baie. Ar putea concura oricând cu mai tinerele fete de 20 de ani. În plus, are și un farmec aparte, natural, de care s-a bucurat mereu.

ADVERTISEMENT

Conștientă de atuurile sale, Raluca le-a bucurat ochii fanilor de pe Instagram cu câteva fotografii din vacanță. Reacțiile au început să curgă imediat.

Raluca Zenga, în costum de baie, la 38 de ani! Care e secretul siluetei

Soția celebrului antrenor continuă să arate ca o puștoaică, deși a ajuns la 38 de ani și a trecut prin două nașteri. Pentru a arăta impecabil, Raluca are grijă la alimentație și nu sare peste orele de sport.

ADVERTISEMENT

”Încerc să fac mișcare, să îmi sculptez corpul cu exerciții specifice, pentru că nu mai am metabolismul de la douăzeci de ani. Am redus cumva din porțiile de mâncare, limitând excesele tinereții.

Înainte de o ședintă foto mă antrenez o săptămână mai intens, fac un masaj și un tratament facial, să mă simt mai bine în pielea mea și să nu forțez fotograful la un abuz denaturat de Photoshop!”, a mărturisit Raluca pentru dcnews.ro.

ADVERTISEMENT
Raluca Zenga, vacanță
Cum arată Raluca Zenga în costum de baie! La 38 de ani, are un corp de invidiat! sursă foto: Instagram

Raluca se află în vacanță și se bucură la maximum de soare și relaxare. Imaginile pe care le-a împărtășit cu fanii ei, sunt însoțite și de un mesaj, ușor melancolic.

”Zilele de stat degeaba din vara ciudată a lui 2020. Legânându-ne între înălțimi și momente joase, prăfuite. Suntem într-un dans lent, precum gravitația, între o stare care ne reunește și una care ne îndepărtează.

ADVERTISEMENT

Trecutul și viitorul nevăzut – împreună alcătuiesc un cer albastru, cu mâinile ținute strâns de motocicletă, pe un drum murdar al insulei, cu jumătate de rezervor de gaz.

Apusuri de soare de foc și apusuri de soare pierdute. Viitorul vine la noi, dar deocamdată suntem aici în această cameră, pregătindu-ne să mergem la dans”, a spus Raluca.

ADVERTISEMENT