Life

Cum arată Ramona Olaru fără machiaj: ”Mi-au ieșit și mie chestii pe față”

Ramona Olaru apare mereu impecabilă pe sticlă și se filmează foarte rar complet natural. De această dată asistenta de la Neatza le-a arătat fanilor cum arată fără machiaj.
11.04.2022 | 21:05
Cum arata Ramona Olaru fara machiaj Miau iesit si mie chestii pe fata
Ramona Olaru, complet naturală. Cum arată blondina fără machiaj. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este mândră de felul în care arată și nu are nicio problemă să se fotografieze așa cum se trezește la primele ore ale dimineții. Vedeta de la Antena 1 nu s-a sfiit să apară fără fond de ten și mascara.

Ramona Olaru, complet naturală. Cum arată blondina fără machiaj

Ramona Olaru este impecabilă din cap până-n picioare atunci când este pe platourile de filmare, însă în timpul liber poate fi văzută și fără tone de machiaj, așa cum s-a întâmplat recent când a avut programare la salon.

ADVERTISEMENT

Actuala iubită a lui Cătălin Cazacu le-a arătat internauților cum arată fără niciun fel de produs cosmetic. În plus, blondina a mărturisit că i-au apărut câteva coșuri, demonstrând că nu este lipsită de astfel de probleme.

„Am zis că mă postez acum fără niciun filtru pentru că vreau să vă arăt că mă duc să-mi aranjez sprâncenele astea crescute până în gură, până la refuz. 

ADVERTISEMENT

 Voiam să vă spun că sunt și eu om și că mi-au ieșit și mie chestii pe față și voiam să vi le arăt și vouă. Dar, una peste asta sunt foarte bine.

Ca să se știe. Am zis că nu pun filtru ca să se vadă că sunt drăguțe sprâncenele. Și mi-au crescut bine”, a spus Ramona Olaru pe InstaStory. 

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, axată pe propria persoană

Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani nu se filmează pentru prima oară fără machiaj. Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu are trăsături superbe cu care a fost înzestrată de Mama Natură.

Ramona Olaru are o siluetă trasă prin inel, fiind concentrată foarte mult pe propria persoană, mai ales după ce a divorțat. Vedeta investește în aspectul fizic și merge la sala de fitness, lucru care o ajută să aibă energie și bucurie pe termen lung.

ADVERTISEMENT