GALERIE FOTO. Cum arată în realitate Brienne din “Game of Thrones” şi cu cine se iubeşte

Fanii Game of Thrones ştiu despre Brienne of Tarth că este o dură, capabilă să îl învingă chiar şi pe Câine în luptă dreaptă. Nu ştiu însă prin câte a trecut actriţa Gwendoline...
28.09.2017 | 16:30
GALERIE FOTO Cum arata in realitate Brienne din Game of Thrones si cu cine se iubeste
ADVERTISEMENT

Fanii Game of Thrones ştiu despre Brienne of Tarth că este o dură, capabilă să îl învingă chiar şi pe Câine în luptă dreaptă. Nu ştiu însă prin câte a trecut actriţa Gwendoline Christie pentru a obţine rolul. Vezi mai multe imagini sus, în GALERIA FOTO.

Actriţa de 38 de ani a devenit celebră în urma rolului din Game of Thrones. La o înălţime de 1.91 metri, Gwendoline Christie nu avea cum să treacă neobservată. Fizicul a ajutat-o să apară în numeroase pictoriale, fiind dezbrăcată în majoritatea, ea explicând ca acest lucru a ajutat-o să se simtă bine în pielea ei.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Brienne of Tarth, cuplată de fani cu Jaime Lannister

Din 2011, ea interpreteaza rolul lui Brienne of Tarth în serialul Game of Thrones, rol care a facut-o celebră în întreaga lume. În pregătirea pentru rolul lui Brienne, Christie a pierdut mai întâi nouă kilograme, iar după ce a obţinut rolul a intrat din nou în pregătire, punând la loc şase kilograme de masă musculară. De asemenea, a luat lecţii de călărie şi de mânuire a sabiei.

Dedicarea ei i-a impresionat pe producători, iar interpretarea durei, dar totodată vulnerabilei Brienne a fost ulterior îmbrăţişată de fanii serialului. Astfel, Christie a reuşit să se lanseze în industrie şi, la fel ca în cazul multora dintre actorii din „Game of Thrones“, a început să fie tot mai căutată. Aşa s-a alăturat ulterior altor pelicule celebre precum Hunger Games sau Star Wars.

ADVERTISEMENT

Dacă în serial fanii speră la o idilă cu Jaime Lannister, personaj interpretat de Nikolaj Coster-Waldau, sau cu Tormund, interpretat de Kristofer Hivju, în realitate Gwendoline este într-o relaţie de mulţi ani cu un fashion designer, Giles Deacon.