Life

Cum arăta Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite în urmă cu 7 ani. Concurentul lui Bontea, schimbat total

Cum arata Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite la 20 de ani, cu 7 ani în urmă. Fostul concurent al lui Sorin Bontea este total schimbat
25.07.2021 | 19:47
Cum arata Rikito Watanabe de la Chefi la Cutite in urma cu 7 ani Concurentul lui Bontea schimbat total
Cum arăta Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite în urmă cu 7 ani. Concurentul lui Bontea, schimbat total Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul japonez de la emisiunea culinară s-a stabilit în România în urmă cu opt ani. La vremea respectivă, acesta avea doar 19 ani.

Între timp, a ajuns faimos, grație emisiunii Chefi la Cuțite. Puțină lume știe, însă, cum arăta Rikito Watanabe la 20 de ani, la puțin timp după ce s-a stabilit în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite în urmă cu 7 ani. Concurentul lui Bontea, schimbat total

Rikito Watanabe
Rikito Watanabe, la 20 de ani
Sursa foto: Instagram

Schimbările sunt majore. Tânărul japonez este de nerecunoscut. Cu șapte ani în urmă, acesta nu avea barbă, iar părul era tuns foarte scurt.

Simpaticul concurent de la Chefi la Cuțite a reușit să câștige simpatia tuturor. Acesta s-a făcut remarcat atât prin calitățile sale culinare, cât și prin glumele pe care le face.

ADVERTISEMENT

A reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu un preparat care le-a lăsat gura apă. El a reușit să se califice, primind cele trei cuțite, cu o rețetă care se numește „mouth watering chicken” sau, pe românește, „pui salivă.”

Ulterior, tânărul a ajuns în echipa lui Sorin Bontea. Rikito a descris participarea în emisiune drept experiența vieții sale și a ținut să marcheze momentul.

ADVERTISEMENT

Rikito, gest impresionant pentru marcarea participării la Chefi la Cuțite

Rikito Watanabe
Rikito Watanabe, tatuajul prin care a marcat participarea la Chefi la cuțite
Sursa foto: Instagram

Tânărul japonez a spus de nenumărate ori că participarea la show-ul culinar i-a schimbat viața. Acesta a vrut să-și amintească mereu acel moment.

Astfel, tânărul și-a tatuat data în care a intrat în competiție, o furculiță – simbolul echipei din care a făcut parte și, nu în ultimul rând, autograful lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Bună ziua, diamantelor! Când am avut o zi liberă de la filmări, am avut o ”electricitate” în capul meu. L-am întrebat pe Paul Vasile unde și-a făcut tatuajul cu furculița și m-a luat cu el,” a povestit el, pe pagina de Instagram.

„Acolo, mi-am făcut data când am obținut trei cuțite, furculița și autograful lui Sorin Bontea. Oricum, toată lumea îmi zice că sunt nebun, dar eu sunt japonez și vreau să rămân în istoria concursului,” a adăugat.

În prezent, fostul concurent se ocupă tot de bucătărie. Tatăl acestuia a deschis un restaurant, la Constanța, iar Rikito are grijă de afacerea familiei.

ADVERTISEMENT