Life

Cum arată rochia de mireasă a Claudiei Puican și cât a costat. Același preț l-a dat și Armin Nicoară pentru costum! Fotografii exclusive

Avem primele imagini cu Claudia Puican în rochie de mireasă! Partenera saxofonistului Armin Nicoară a comandat-o de urgență!
27.09.2022 | 14:05
Cum arata rochia de mireasa a Claudiei Puican si cat a costat Acelasi pret la dat si Armin Nicoara pentru costum Fotografii exclusive
Armin Nicoară și Claudia Puican fac nuntă mare la Timișoara
ADVERTISEMENT

Claudia Puican strălucește în rochie de mireasă! Momentul mult așteptat pentru cântăreață a sosit, iar FANATIK are detalii despre ținuta cu care vedeta a ajuns la altar, la brațul soțului ei, Armin Nicoară.

Claudia Puican și Armin Nicoară au dat câte 2.000 de euro pentru ținutele lor

Mirii acestei toamne nu au dat sume exagerate pe ținutele lor, chiar dacă au fost făcute la comandă, pe ultima sută de metri. Cum s-ar spune, la valoarea lor, cei doi și-ar fi permis să dea lejer de la 5.000 de euro în plus pentru piesele vestimentare.

ADVERTISEMENT

Ei bine, nu a fost să fie așa, pentru că Armin și Claudia s-au focusat mai mult pe voia bună, pe petrecere decât pe hainele pe care le poartă, până la urmă, o singură dată.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în urmă cu câteva zile, costumul lui Armin este creat de Tudor Tailor și valorează în jur de 2.000 de euro. Armin a găsit rapid o soluție pentru ziua cea mare, căci acesta nu avea hainele necesare până la sfârșitul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Și Claudia pare că s-a descurcat și a apelat la Oana Cocir, fashion-designerul care deține brandul Finezze. Rochia Claudiei a costat la fel ca hainele lui Armin, adică tot 2.000 de euro (10.000 lei).

armin nicoară costum
Prima imagine cu costumul lui Armin Nicoară, după ce a fost finisat. Foto: FANATIK
claudia puican
Claudia Puican, în rochie de mireasă. Foto: FANATIK
claudia puican armin nicoară
Claudia și Armin, emoționați până la lacrimi. Foto: FANATIK
armin nicoară claudia puican
Claudia și Armin, în fața ofițerului de stare civilă. Foto: FANATIK
armin nicoară
Mirii au semnat certificatul de căsătorie. Foto: FANATIK

 

Mama saxofonistului: „Îmi doresc doi nepoți de la Armin, doi de la Armando”

Fericiți nu sunt doar mirii, ci și părinții acestora. Mama lui Armin a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre căsătoria fiului ei.

ADVERTISEMENT

„Le doresc să se suporte unul pe altul, să se iubească. Să nu se contrazică foarte mult și totul va fi perfect. Eu cred că amândoi se potrivesc. Au același temperament. Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă. Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute.

Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți. O să fiu implicată. Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor”, ne-a declarat Armina, mama lui Armin.

ADVERTISEMENT

Cei doi porumbei au vorbit, chiar în ziua nunții, despre acest moment fericit al vieții lor. Armin și Claudia au spus, poate mai apăsat ca niciodată, că își doresc foarte tare să fie părinți.

Din cauza problemelor medicale pe care le are saxofonistul, suferind de diabet, aceștia au făcut tot felul de investigații pentru a se asigura că bebelușul, dacă va veni pe lume, nu va moșteni boala tatălui. „Îi voi face mulți copii, mulți băieți să aibă la casa lui. Să ducă mai departe numele Nicoară”, ne-a spus și Claudia Puican.

„Încă nu sunt semnale (n.r.: că vine bebe). O să vă spun eu la momentul potrivit”, a completat Claudia. „Sperăm, Doamne ajută, în următorul timp să ajungem cu bine la clinica unde vrem să facem treaba, pentru că asta-i situația. Doamne ajută, să fie!”, a spus încrezător și Armin.

Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc astăzi, 27 septembrie, la Timișoara. La petrecere sunt așteptate 150 de persoane. Cei doi au două nașe celebre, pe Roxana Vașniuc (n.r.: care s-a măritat tot azi ca să îi poată năși pe cei doi) și Georgiana Lobonț.

 

ADVERTISEMENT