News

Cum arată românca Alina, șefa grupării mafiote care a terorizat Spania. ”Regina Madridului”: ”Eu sunt legea”

O româncă din Galați a ajuns lider al unei grupări de interlopi care acționa în Spania. Alina Stoica este supranumită ”Regina Madridului”.
01.04.2023 | 12:11
Cum arata romanca Alina sefa gruparii mafiote care a terorizat Spania Regina Madridului Eu sunt legea
Alina Stoica, supranumită ”Regina Madridului”, e cea mai temută româncă de peste hotare / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Adevărul / Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Stoica și-ar fi ridicat un adevărat imperiu din activități de proxenetism, începând cu anul 2015. ”Regina Madridului” s-a impus prin forță și cruzime, obișnuind să-și agreseze și tortureze victimele.

Regina Madridului, către victimele sale: ”Veți fi torturtate până veți muri”

”Eu sunt Alina, nu puteți lucra aici fără să plătiți. Eu sunt legea, iar dacă nu plătiți, voi trimite să fiți torturate până veți muri”, le-ar fi spus femeia unor românce care veniseră în Spania să se prostitueze.

ADVERTISEMENT

Una dintre acesta le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost bătută, sechestrată și amenințată cu un cuțit de ”Regina Madridului” și oamenii ei, scrie Adevărul.

Alina Stoica a fost condamnată la 8 ani de închisoare

Zeci de femei, majoritatea românce, ar fi fost obligate să se prostitueze că rețeaua coordonată de Alina Stoica. Aceasta încasa un procent important din veniturile acestora.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, ”Regina Madridului” a fost condamnată la opt ani de închisoare pentru proxenetism, șantaj și amenințări. Sentința a fost dată de un tribunal din capitala Spaniei.

alina stoica spania
”Regina” Alina s-a fotografiat cu o sabie ninja

Femeia fusese arestată în 2021, după ce două femei au denunțat-o că le cerea 100 de euro săptămânal, pentru a le permite să-și desfășoare activitatea în zonele controlate de ea.

ADVERTISEMENT

Cele două victime au fost incluse într-un program de protecție, și au depus mărturie împotriva ”Reginei Madridului”, la procesul în urma căruia aceasta a fost condamnată.

”Regina Madridului” este văduva unui temut interlop

Alina Stoica este văduva temutului interlop Dorel Hanea, găsit mort în 2015, într-o cameră de hotel din Mexic. După decesul acestuia, Alina și-a tatuat chipul bărbatului pe omoplat. Ulterior, i-a preluat și toate ”afacerile”. Gruparea pe care ”Regina Madridului” o avea în subordine ajunsese, la un moment dat, la 400 de oameni.

ADVERTISEMENT

Văduva lui Hanea colabora și cu interlopi din România. În 2016, ea a venit la București, unde a încheiat câteva alianțe cu lideri ai mafiei locale, cu ajutorul cărora și-a extins afacerile.

”Regina din Madrid” a intrat și în atenția presei iberice, care a tratat-o ca pe un adevărat superstar. La un moment, când aceasta ar fi fost reținută de poliție, mai mulți gardieni ar fi venit la ea pentru a-i solicita autografe.

ADVERTISEMENT
Tags: