Life

Cum arată Romanița Iovan în costum de baie, la 56 de ani. Creatoarea de modă are forme de invidiat

Vezi cum arată Romanița Iovan în costum de baie. Creatoarea de modă are niște forme de invidiat la vârsta ei.
27.07.2021 | 23:20
Cum arata Romanita Iovan in costum de baie la 56 de ani Creatoarea de moda are forme de invidiat
Cum arată Romanița Iovan în costum de baie, la 56 de ani. Creatoarea de modă are forme de invidiat. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan arată impecabil în costum de baie, la 56 de ani. Creatoarea de modă are forme de invidiat la vârsta ei și nu ezită să le etaleze pe rețelele de socializare.

Fostul model și-a păstrat formele care au consacrat-o și i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii de pe rețelele de socializare. Romanița a plecat într-o vacanță în Grecia, însă aspectul ei fizic a atras atenția fanilor, nu doar cadrul de vis.

ADVERTISEMENT

Cum arată Romanița Iovan în costum de baie, la 56 de ani. Creatoarea de modă are forme de invidiat

Romanița Iovan s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginea pe contul de Instagram. Internauții nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat.

Aceștia au lăudat-o pe creatoarea de modă pentru formele ei impecabile. Aceasta a reușit să se mențină chiar și acum, la vârsta de 56 de ani.

ADVERTISEMENT
Romanița Iovan
Romanița Iovan s-a fotografiat în costum de baie. Sursa foto: Instagram

Internauții i-au lăsat mai multe mesaje de laudă în legătură cu aspectul ei fizic. „Superbă ca întotdeauna” este doar unul dintre zecile de mesaje din partea celor care o urmăresc și o apreciază.

„Arăți foarte bine”, „Arăți fabulos”, „Sexy”, „Arăți foarte bine, grăsime zero”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au mai lăsat urmăritorii.

ADVERTISEMENT

Printre altele, fanii i-au transmis fostului model numai gânduri bune și au felicitat-o pentru faptul că se menține atât de bine la vârsta ei.

Cum se menține în formă creatoarea de modă

Romanița Iovan a dezvăluit, la un moment dat, cum reușește să se mențină în formă. Vedeta are un stil de viață sănătos, iar dieta ei este bazată pe fructe, legume și carne slabă.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul model nici nu are vicii precum alcoolul sau fumatul, iar acest lucru o ajută să aibă un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. Romanița Iovan face și sport, așa că nu este de mirare că arată atât de bine.

Romanița Iovan este fosta soție a pilotului Adrian Iovan, decedat în 2014 în urma unui accident aviatic. La începutul anului, vedeta a organizat, împreună cu Albert, fiul ei și al fostului soț, o pomană pe munte, chiar în locul unde regretatul pilot și-a pierdut viața.

Albert este de nerecunoscut și este foarte schimbat față de cum arăta în urmă cu câțiva ani. Tânărul a slăbit mult și are multe dintre trăsăturile regretatului său părinte. Adrian Iovan a decedat în accidentul din Munții Apuseni, care a avut loc pe 20 ianuarie 2014.

ADVERTISEMENT