Life

Cum arată Romina Power la cei 71 de ani ai săi. Ea și Al Bano vor concerta în România în luna noiembrie

Romina Power și Al Bano formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria muzicală internațională. S-au despărțit, s-au împăcat, iar acum se înțeleg de minune.
14.10.2022 | 12:38
Cum arata Romina Power la cei 71 de ani ai sai Ea si Al Bano vor concerta in Romania in luna noiembrie
Romina Power și El Bano vor susține un concret în România. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Romina Power are 71 de ani, iar Al Bano 69 de ani, însă niciunul dintre ei nu își arată vârsta. Cei doi artiști continuă să urce pe scenă, drept dovadă, cei doi vor concerta luna viitoare și în România.

Romina Power și Al Bano au reluat colaborarea în 2013

Cuplul a avut la fel ca mulți alții suișuri și coborâșuri. Cei doi parteneri de viață, dar și de scenă, s-au lansat prima oară în anul 1974, debutând cu albumul ”Daologo”. Până acum, cei doi au lansat mai bine de 20 de albume și au peste 150 de copii vândute în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Un punct de cotitură în relația lor a fost în 1994, atunci când fiica celor doi, Ylenia Carrisi, a dispărut fără urme. Cel mai probabil din cauza tensiunilor, dar și a stresului adunat, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate atunci.

Drept urmare, nu doar că s-au despărțit pe plan profesional, dar au decis și să încheie căsnicia pe care o aveau. În 2013 însă, ceva s-a schimbat, iar cei doi s-au regăsit. Au reluat atunci colaborările muzicale, iar cinci ani mai târziu, în 2018, Romina Power și Al Bano au decis să formeze din nou un cuplu.

ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei lor înaintate, cei doi continuă să se distreze și să se simtă bine, iar asta o vedem chiar din imaginile pe care le postează constant. Mai mult de atât, dovada clară este faptul că deși se apropie de 80 de ani, artiștii a reluat și un turneu internațional.

Romina Power și El Bano se distrează mai bine ca niciodată. Sursă foto: Instagram
Romina Power și El Bano se distrează mai bine ca niciodată la aproape 80 de ani. Sursă foto: Instagram

 

Romina Power și Al Bano vor concerta în România pe 13 noiembrie

Cei doi artiști italieni vor ajunge inclusiv în România luna viitoare, iar după cum se vând biletele, cel mai probabil sala va fi plină în totalitate.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să îi vadă din nou pe scenă pe Al Bano și Romina Power, trebuie să știe că cei doi vor concerta la Cluj Napoca, oraș unde a avut loc și festivalul Untold anul acesta. Concertul este programat la data de 13 noiembrie, la BT Arena, de la ora 20.00.

Acesta nu este însă singurul concert pe care cei doi îl țin în România. Al Bano și Romina Power au mai cântat împreună pe scenă în țara noastră în ultimii zece ani. Spre exemplu, în anul 2014, cei doi au urcat pe scenă la București, la scurt timp după ce și-au reluat colaborarea pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

De asemenea, celebrul cuplu a mai ajuns în anul 2016 la Târgu Mureș și la Alba Iulia în anul 2018.

ADVERTISEMENT