Life

Cum arăta Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite blondă și cu părul scurt. Imaginea care a primit mii de like-uri

Roxana Blenche, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, sezonul 8, a postat o imagine de colecție alături de sora ei.
11.07.2021 | 20:34
Cum arata Roxana Blenche de la Chefi la Cutite blonda si cu parul scurt Imaginea care a primit mii de likeuri
Cum arăta Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite blondă și cu părul scurt. Imaginea care a primit mii de like-uri. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche a postat o imagine de colecție alături de sora ei, Alexandra, pe contul de Instagram. Fanii au remarcat asemănarea dintre cele două, însă felul în care arăta finalista de la Chefi la Cuțite acum câțiva ani a atras atenția fanilor.

Finalista sezonului 8 8 al show-ului de la Antena 1 le-a dezvăluit urmăritorilor că și ea a avut părul deschis la culoare cu mai mult timp în urmă, după cum arată și postarea ei. Postarea a primit peste 9.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite blondă și cu părul scurt. Imaginea care a primit mii de like-uri

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului 8 Chefi la Cuțite. Tânăra are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram și ține zilnic legătura cu ei.

Finalista cooking show-ului a postat o imagine de colecție alături de sora ei, Alexandra Blenche. Cele două seamănă foarte mult, iar poza este de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Roxana Blenche le-a dezvăluit urmăritorilor cum arăta părul blond acum câțiva ani, precum sora ei. Îmbrăcate elegant, cele două au primit numai comentarii pozitive din partea internauților.

„Acum mult timp așa am fost eu. Blondie. Păr blond, scurt și cu multe culori. Ce părere ai ? Eu si ma’ sister @alexandrablenche”, a scris Roxana în dreptul fotografiei cu sora ei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BLENCHEF (@roxanablenche)

„Super faine”, „Semănați”, „Ești superbă așa cum ești acum”, „Am zis: oaaau! Ce seamănă blonda pe Blenche”, „Cum ești acum. Ne-am învățat cu stilul de acum. Îți stă foarte bine așa cum ești acum”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Roxana Blenche a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu în sezonul 8 Chefi la Cuțite. Tânăra a ajuns în finală, însă a pierdut în fața lui Ionuț Belei.

ADVERTISEMENT

Deși nu a câștigat marele premiu, experiența de la Antena 1 i-a adus numeroase oportunități profesionale. Nu a fost prima dată când Roxana a participat la un cooking show.

Frumoasa șatenă a mai participat și la alte competiții naționale și internaționale de-a lungul timpului.

Roxana Blenche este chef într-un restaurant din Capitală, iar talentul ei culinar i-a asigurat un loc în finala show-ului de la Antena 1, chiar dacă nu a fost câștigătoare.

Tânăra a declarat că nu a vrut dintotdeauna să lucreze în domeniul culinar. În timp ce se pregătea să devină inginer zootehnist, Roxana a fost sfătuită de sora ei să încerce bucătăria.

ADVERTISEMENT