Life

Cum arată Roxana Vancea, însărcinată în șapte luni. Prima imagine cu burtica de gravidă

Vedeți mai jos cum arată Roxana Vancea, însărcinată în șapte luni. Vedeta a distribuit prima imagine cu burtica
04.09.2021 | 19:01
Cum arata Roxana Vancea insarcinata in sapte luni Prima imagine cu burtica de gravida
ADVERTISEMENT

Spunem prima pentru că până acum nu se observa că este însărcinată. Frumoasa brunetă nu s-a îngrășat deloc, iar burtica era practic inexistentă.

Roxana Vancea a sărbătorit cea de a șaptea lună de sarcină cu o imagine în care apare în toată splendoarea. Așa cum ne așteptam, vedeta era tot la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Cum arată Roxana Vancea, însărcinată în șapte luni. Prima imagine cu burtica de gravidă

Fosta asistentă TV a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu care și-a uimit fanii. Aceștia i-au transmis că arată foarte bine pentru o femeie însărcinată în luna a șaptea.

Roxana Vancea
Roxana Vancea, imagine cu burtica de gravidă în luna a șaptea
Sursa foto: Facebook

După cum ne așteptam, poza este făcută la sală. Vedeta este recunoscută pentru modul de viață sănătos și pasiunea pentru sport.

ADVERTISEMENT

Internauții au sesizat cu rapiditate cât de bine arată tânăra. Oamenilor nu le-a venit să creadă că femeia este însărcinată în șapte luni.

„Ce mică e burtica, sigur ai șapte luni?”, a întrebat-o o femeie. Răspunsul afirmativ al Roxanei a venit în scurt timp.

ADVERTISEMENT

În schimb, mai mulți oameni au fost de părere că poate este doar balonată: „Ești balonată în șapte luni poate.  Sarcină ușoară mai departe!”, a fost comentariul unei admiratoare.

Fosta asistentă TV trece prin cea mai frumoasă perioadă din viață. Ea se pregătește și să îmbrace rochia de mireasă în curând.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a declarat pregătită să devină mamă, întrucât ea și soțul ei, Dragoș, au grijă de băiețelul bărbatului dintr-o relație anterioară. Roxana și copilul au o relație deosebită, iar micuțul îi este ca un fiu.

Cât s-a îngrășat Roxana Vancea în timpul sarcinii

Spre deosebire de majoritatea femeilor, silueta Roxanei Vancea nu este deloc influențată de sarcină. Mai mult, vedeta povestea că nu poate să facă sport intens, cum făcea înainte, dar acest lucru nu a afectat-o prea tare.

Kilogramele pur și simplu nu apar: „am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua. Și mănânc mult,” a spus ea la Vorbește Lumea.

„Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele,” a adăugat

ADVERTISEMENT
Tags: