Life

Cum arată Sânziana Buruiana după ce a născut. Vedeta s-a fotografiat alături de fetița ei

02.10.2020 | 14:53
Cum arata Sanziana Buruiana dupa ce a nascut Vedeta sa fotografiat alaturi de fetita ei
ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară în cursul zilei de ieri. Vedeta a născut prin cezariană o fetiță care a primit nota 10 și care i-a dat ceva bătăi de cap mamei sale, cântărind în jur de 4 kg.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat proaspăta mămică pentru SpyNews.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune mai are acasă o fetiță, Izabela, în vârstă de 4 ani și jumătate. Vedeta a menționat că fiica cea mare așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a surorii ei, care o să se numească Antonia.

Sânziana Buruiană, prima imagine alături de fiica ei

Astăzi, Sânziana a făcut publică o fotografie în care apare alături de fiica ei, proaspăt născută. Vedeta arată foarte bine și este cochetă, semn că a trecut cu brio peste greutățile întâmpinate la naștere, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
Sânziana Buruiană, prima imagine alături de fiica ei
Sânziana Buruiană, prima imagine alături de fiica ei
Sursa foto: Spynews.ro

Vedeta a menționat anterior că fiica cea mare este foarte fericită și așteaptă cu entuziasm sosirea pe lume a unui nou mebru al familiei, ea precizând și că a făcut toate pregătirile necesare acestui eveniment.„Pătuțul surioarei mele este gata abia. Aștept să vină pe lume. Să aibă mami 2 prințese…”, a scris aceasta în mediul online.

Sânziana Buruiană a ales viața de familie în detrimentul showbiz-ului. Ea s-a dedicat creșterii și educării fetiței ei:„față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită.

ADVERTISEMENT

Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a subliniat ea pentru click.ro.

Fosta asistentă tv s-a declarat extrem de fericită la auzul veștii că va fi din nou mamă. „Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.

ADVERTISEMENT

Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc”, a scris ea pe rețelele de socializare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: