Life

Cum arată și cât a costat rochia purtată la Haziran la cununia civilă. Aparține unui creator român

Câți bani a dat Haziran pe rochia albă de la cununie. Iubita cântărețului de muzică de petrecere Luis Gabriel nu s-a uitat la bani.
12.10.2022 | 08:11
Cum arata si cat a costat rochia purtata la Haziran la cununia civila Apartine unui creator roman
Câți bani a dat Haziran pe rochia albă de la cununie. Iubita lui Luis Gabriel nu s-a uitat la bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată și cât a costat ținuta purtată de iubita lui Luis Gabriel la cununia civilă. Aparține unui creator român și a fost, cu siguranță, rochia în care frumoasa blondină s-a simțit în largul său, fără să fie incomodată.

Câți bani a dat Haziran pe rochia albă de la cununie. Iubita lui Luis Gabriel nu s-a uitat la bani

Haziran și Luis Gabriel s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă în urmă cu câteva zile, cu puține ore înainte de a-și boteza primul copil. Emoțiile au fost duble pentru cei doi cântăreți de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Dacă pentru artist lucrurile au fost cât se poate de clare în privința ținutei de la eveniment, blondina a strălucit și a fost în centrul atenției cu o rochie albă, special creată pentru această ocazie.

„Ziua noastră specială”, a scris Haziran în dreptul unei filmări de pe Instagram, unde poartă rochia albă de la cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Luis Gabriel nu s-a uitat la bani și pentru ziua cea mare a ales un designer român foarte cunoscut. Ținuta de un alb imaculat, cu un decolteu în forma literei V și cu mânecile din dantelă a costat peste 1.000 de euro.

Rochia de tip sirenă a avut umerii și pieptul acoperiți de o dantelă albă încărcată cu pietre și perle, lucru care a făcut-o pe frumoasa blondină să semene cu o prințesă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hɑzirɑn 𓂀 (@haziran.official)

Haziran și Luis Gabriel, cununie civilă și botez în aceeași zi

Tânăra cântăreață și partenerul de viață, Luis Gabriel, au strălucit în ziua în care au devenit soț și soție. În plus, în aceeași zi l-au creștinat pe fiul lor, Joseph, eveniment la care a purtat o rochie lungă până în pământ, neagră.

„Ne vom schimba ținutele pentru că o să facem și cununia civilă și atunci trebuie să fiu miresică”, a mărturisit Haziran în ziua cea mare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT