Fotbal intern

Cum arată și cât costă mașina lui Florinel Coman. Poate ajunge la 100 km/h în doar 6,5 secunde. Foto

22.02.2021 | 22:16
Cum arata si cat costa masina lui Florinel Coman Poate ajunge la 100 kmh in doar 65 secunde Foto
Cum arată și cât costă mașina lui Florinel Coman. Poate ajunge la 100 km/h în doar 6,5 secunde. Foto
ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, Florinel Coman nu traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Nici pe plan personal nu îi merge prea bine, după ce a fost prins conducând cu 165 km/h pe A2

Mai mult decât atât, fotbalistul de la FCSB nu a putut să le prezinte polițiștilor un permis de conducere românesc, ci a arătat un document care demonstrează că are permis de Ucraina.

ADVERTISEMENT

Mașina pe care o conducea Florinel Coman este un Audi A7 care ar valora mai bine de 25.000 de euro. Mașina atinge viteza de 100 km/h în doar 6,5 secunde.

Cum arată și cât costă mașina lui Florinel Coman. A depășit limita de viteză cu 35 de km/h

130 de km/h este viteza maxim admisă pe autostrada A2, acolo unde Florinel Coman a fost surprins gonind cu 165 km/h astăzi, 22 februarie. Polițiștii l-au oprit pe fotbalistul de la FCSB, care riscă acum dosar penal și din cauza permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

El a prezentat un carnet de Ucraina, nu unul de România, ceea ce i-a determinat pe agenții de Poliție să îl amendeze și să considere că nu are documentele necesare. În aceste condiții, fotbalistul are șanse mari să se aleagă cu un dosar penal.

Mașina pe care o conducea Coman și care i-a permis să atingă o viteză atât de mare este un Audi A7 55 TFSI quattro, în valoare de mai bine de 25.000 de euro. Mașina este una extrem de puternică și poate ajunge la o viteză maximă de 250 de km/h.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman și iubita sa. Foto: Instagram
Florinel Coman și iubita sa. Foto: Instagram

Reacția halucinantă a lui Gigi Becali: „O să-l ierte și gata, mă duc eu la judecător!”

Gigi Becali a comentat întâmplarea în care este implicat fotbalistul pe care vrea să îl vândă pe bani mulți și crede că „Mbappe” nu riscă decât o amendă penală. Șeful FCSB a explicat că permisul auto al lui Coman este valabil și în România.

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni! Nu poate să fie penal, dacă avea permis. Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul.

ADVERTISEMENT

Dacă el, milițianul din Brăila, o să zică că nu e permis, dacă nu e scris pe românește. O să-i dea probabil un an de suspendare la închisoare. O să-i spun judecătorului să-l ierte că e la FCSB și să-i dea doar o amendă penală. Suspendare de carnet îi dă oricum că a depășit viteza.

Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ’domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală’. O să-l ierte și gata””, a spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT