Life

Cum arată și ce face acum Cristiana Răduță. Artista a renunțat la cariera muzicală pentru o altă meserie

Cristiana Răduță, artista cunoscută pentru piesa Amor, Amor, este transformată complet de când a ieșit din lumina reflectoarelor. Ce meserie are vedeta.
04.08.2022 | 10:55
Cum arata si ce face acum Cristiana Raduta Artista a renuntat la cariera muzicala pentru o alta meserie
Cum arată și ce meserie are Cristiana Răduță. Cântăreața a revenit la prima sa pasiune. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată și ce face acum artista care făcea furorii în anii 2000 datorită pieselor și pictorialelor incendiare. Frumoasa blondină a renunțat la cariera muzicală pentru o altă meserie, la 45 de ani revenind la prima sa pasiune.

Cum arată și ce meserie are Cristiana Răduță. Cântăreața a revenit la prima sa pasiune

Cristiana Răduță a lăsat deoparte cariera muzicală în urmă cu câțiva ani, chiar dacă era una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta a activat ani la rând pe scenă și a cântat împreună cu 3 Sud Est într-o campanie antidrog.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a lăsat deoparte muzica și a trecut la prima sa pasiune, actoria. Artista a studiat la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, iar acum face parte din Teatrul Metropolis.

În prezent, blondina este foarte fericită că-și urmează visul. În anul 2016 a jucat în piesa Jurnalul plăcerii, alături de actorul Marius Bodochi, partenerul de viață fiind nelipsit din sală. Cristiana Răduță este căsătorită cu Costel Bobic, cel care deține casa de producție muzicală Music&Music.

ADVERTISEMENT

Legat de stilul vestimentar cântăreața a renunțat la aparițiile provocatoare și adoptă ținute conservatoare. Se ferește de aparițiile în presă, se machiază extrem de discret și nu vrea să fie în centrul atenției.

Așa arată acum Cristiana Răduță
Așa arată acum Cristiana Răduță. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Cine este cântăreața Cristiana Răduță

Cristiana Răduță și-a început cariera după ce a ajuns să fie asistentă în emisiunea Roata Norocului de la Pro TV, prezentată de Mihai Călin. Show-ul a fost rampa de lansare a frumoasei blondine și a avut loc în anul 1999.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au început să evolueze și mai mult pentru artistă care a lansat cel mai scump videoclip din România de la începutul anilor 2000. Acesta a costat aproximativ 50.000 de euro și a fost pentru piesa Amor Amor.

În anul 2002 vedeta a colindat întreaga țară alături de 3 Sud Est și Animal X în turneul Antidrog. Peste două milioane de români au văzut-o evoluând pe scenă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristiana Răduță a putut fi remarcată de români în pictoriale incendiare în revistele pentru bărbați.

ADVERTISEMENT
Tags: