Life

Cum arată și ce face acum prima asistentă TV din România. Iulia Frățilă locuiește în SUA

09.07.2020 | 14:13
Cum arata si ce face acum prima asistenta TV din Romania Iulia Fratila locuieste in SUA
Cum arată și ce face acum prima asistentă TV din România. Iulia Frățilă locuiește în SUA. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Iulia Frățilă a fost prima asistentă TV din showbiz-ul românesc, însă a renunțat la televiziune după ce a aflat că suferă de o boală gravă. Frumoasa blondină în vârstă de 44 de ani a lăsat totul în urmă și a părăsit țara pentru a se muta în Spania, iar ulterior în Statele Unite ale Americii.

Femeia care făcea ravagii cu frumusețea sa în urmă cu 20 de ani și-a păstrat trăsăturile și feminitatea. Seducătoare și cu un trup tras prin inel, Iulia Frățilă fura inimile bărbaților când apărea pe micile ecrane, dar nici femeile nu se lăsau mai prejos invidiindu-i trupul fără cusur.

ADVERTISEMENT

Considerată prima asistentă din România, femeia a apărut în emisiunile prezentate de Florin Călinescu și Mihai Călin, ca ulterior să devină prezentatoare. În clipa de față Iulia Frățilă locuiește în America și lucrează la un centru pentru copii bolnavi de autism.

Ce face și cum arată Iulia Frățilă, prima asistentă din țara noastră

Fosta asistentă și prezentatoare TV, Iulia Frățilă, este licențiată încă din anul 1995 în psihologie, în clipa de față ocupându-se de acțiuni caritabile. Vedeta profesează la un centru din Texas care are grijă de copiii care suferea de autism.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a uitat de aceștia nici pe perioada pandemiei. Frumoasa vedetă, care a împlinit recent vârsta de 44 de ani, a oferit în ultimele luni sprijin gratuit pentru toți copiii cu autism, inclusiv de pe teritoriul țării noastre.

Iulia Frățilă, începuturile în carieră și motivul pentru care a părăsit România

Iulia Frățilă a început să fie cunoscută după ce a câștigat Miss Constanța la vârsta de 18 ani fiind la un pas de a deveni Miss România. Aceea a fost perioada în care blondina a început să apară pe micile ecrane la postul Neptun TV, ca mai apoi să devină asistentă TV.

ADVERTISEMENT

Ea a fost prima femeie de la noi din țară care a prezentat un talk-show sportiv. Se întâmpla în anul 2003 și emisiunea era numită „Fotbal din Prima”. Patru ani mai târziu (2007) Iulia Frățilă a fost realizatoarea emisiunii „Firu-n patru” pentru un post de știri.

Din păcate, în anul 2008 aceasta a demisionat și a renunțat la tot plecând în Spania. Prima asistentă TV a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică, vindecându-se într-o clinică din țara adoptivă. Ulterior, s-a mutat alături de soțul ei, Radu Runcanu, de meserie artist plastic, în SUA.

ADVERTISEMENT

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam.

Eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, povestea prima asistentă TV din România, Iulia Frățilă, în anul 2011, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: