Life

Cum arată și ce face Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu. Studiază în Statele Unite ale Americii

Mihaela Rădulescu are un băiat de care este tare mândră. Ayan este un tânăr discret, în vârstă de 17 ani, care de ceva vreme studiază în Statele Unite ale Americii.
18.04.2022 | 14:16
Cum arata si ce face Ayan fiul Mihaelei Radulescu Studiaza in Statele Unite ale Americii
Cu ce se ocupă Ayan, băiatul Mihaelei Rădulescu, În America. Cum arată tânărul în vârstă de 17 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adolescentul a fost crescut și educat la Monaco, însă de puțină vreme a luat decizia să plece în America. Fiul celebrei prezentatoare TV învață la o instituție de prestigiu, iar recent s-a fotografiat pe străzile din New York.

Cu ce se ocupă Ayan, băiatul Mihaelei Rădulescu, În America. Cum arată tânărul în vârstă de 17 ani

Ayan a publicat recent o serie de imagini pe rețelele de socializare. Băiatul Mihaelei Rădulescu este îmbrăcat foarte lejer cu o bluză verde peste care a adăugat o cămașă deschisă la nasturi. În toate ipostazele apare vorbind la telefon.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din poze nu lipsește un accesoriu, care se pare că ar fi preferatul tânărului în vârstă de 17 ani. Este vorba de ceas, care a atras atenția imediat celor care îl urmăresc în social media, unde are peste 35 de mii de urmăritori.

Imaginile au primit numeroase like-uri din partea oamenilor, inclusiv din partea unor persoane publice printre care se numără: Dana Budeanu și Simona Pătruleasa.

ADVERTISEMENT
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, pe străzile din New York. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mihaela Rădulescu, mândră de reușitele fiului său, Ayan

Mihaela Rădulescu are foarte mare încredere în sistemul de învățământ din Statele Unite ale Americii, acolo unde studiază în prezent unicul său copil. Vedeta este mândră de reușitele adolescentului, care face foarte mult sport încă de mic.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.

Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a mărturisit prezentatoarea la un moment dat, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT