Life

Cum arată și ce meserie are fiica lui Michele Placido, actorul care l-a interpretat pe Corrado Cattani în Caracatița

Cu ce se ocupă fiica lui Michele Placido, renumitul actor care a avut rol principal în Caracatița. Cum arată Violante Placido.
27.11.2022 | 15:16
Cum arata si ce meserie are fiica lui Michele Placido actorul care la interpretat pe Corrado Cattani in Caracatita
Cu ce se ocupă fiica lui Michele Placido, actorul care a avut rol principal în Caracatița. Cum arată Violante. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată și ce meserie are fiica lui Michele Placido, actorul care l-a interpretat pe Corrado Cattani în Caracatița. Vedeta în vârstă de 46 de ani este rodul iubirii dintre artist și prima sa soție, Simonetta Stefanelli.

Cu ce se ocupă fiica lui Michele Placido, actorul care a avut rol principal în Caracatița. Cum arată Violante

Maria Violante Placido s-a născut pe 1 mai 1976. Este o actriță și o cântăreață de origine italiană, debutul în lumea artistică fiind alături de tatăl său, celebrul Michele Placido. Cei doi au jucat în producția Quattro Bravi Ragazzi (1993).

ADVERTISEMENT

Mai târziu, fiica cunoscutului actor care l-a interpretat pe Corrado Cattani în Caracatița, a filmat pentru pelicula Jack Frusciante è uscito dal Gruppo (1996).

Primul rol important al actriței a fost în L’anima gemella, film regizat de Sergio Rubini. În anul 2006 a lansat primul album în calitate de cântăreață, sub numele de Viola. Acesta a fost intitulat Nu fi timid și a inclus 10 piese.

ADVERTISEMENT

Majoritatea melodiilor sunt în limba engleză și au fost scrise chiar de fata lui Michele Placido. Ulterior, Violante Placido a interpretat rolul Nadya în Ghost Rider: Spirit of Vengeance, o continuare a filmului Ghost Rider din anul 2007.

Violante Placido
Violante Placido, fiica actorului Michele Placido. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Violante Placido, apariții în producții cinematografice

Violante Placido a avut numeroase apariții în producții cinematografice, una dintre acestea fiind în filmul hindi Barah Aana.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 2009, perioadă în care a prins rolul principal ca Moana Pozzi în miniseria Moana. Tot în 2009 a jucat în Sleepless.

Un an mai târziu, îndrăgita actriță a apărut alături de George Clooney în thrillerul-dramă The American. Marianna este rolul interpretat în 7 Minutes (2016), în timp ce Linda este personajul din Modalità aereo (2019).

ADVERTISEMENT

De asemenea, a apărut în mai multe producții televizate. Pe plan personal, fiica lui Michele Placido se iubește cu Massimiliano D’Epiro, un director de film de origine italiană. Cei doi sunt părinții unui băiat pe nume Vasco D’Epiro.

ADVERTISEMENT