Life

Cum arată și ce s-a ales de Denisa Potecaru, una din cele mai iubite foste concurente de la Bravo, ai stil

O mai ții minte pe Denisa Potecaru, fosta concurentă din sezoanele doi și all stars de la Bravo, ai stil? Tânăra arată complet diferit acum!
08.11.2021 | 11:41
Cum arata si ce sa ales de Denisa Potecaru una din cele mai iubite foste concurente de la Bravo ai stil
Denisa Potecaru, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Potecaru a fost una din cele mai iubite concurente din sezonul al doilea al competiției Bravo, ai stil de la Kanal D. Când a participat în concursul de modă, în urmă cu mai bine de 3 ani, tânăra avea doar 18 ani, însă a reușit să fie extrem de vocală și de pricepută în styling, surprinzând jurații.

Denisa s-a transformat în scurtă vreme într-un adevărat icon pentru tinerii adolescenți la acea vreme. Fanii au apreciat-o nu doar pentru ținutele pe care le-a purtat, ci și pentru mintea ascuțită pe care fata o are. Replicile sale au făcut mereu deliciul tuturor.

ADVERTISEMENT

Denisa s-a remarcat de cele mai multe ori în conflictele cu concurentele. Le-a pus la zid pe fete cu o serie de replici care i-au uimit până și pe membrii juriului, dată fiind vârsta fragedă a concurentei.

Denisa Potecaru de la Bravo, ai stil 2, mai sexy ca niciodată

Una dintre rivalele ei din concurs, poate cea mai mare, a fost Marisa. Olteanca a și câștigat în cele din urmă sezonul doi.

ADVERTISEMENT

Denisa revenise în sezonul all stars, de unde a dispărut brusc, nevoită fiind să își continue studiile. Fata ar fi părăsit concursul pentru că nu se mai putea împărți între școală și emisiune, urmând să dea bacalaureatul.

Fosta concurentă din show-ul de la Kanal D este extrem de activă pe Instagram. Pe rețeaua de socializare este model pentru diferite branduri de haine. Denisa e din ce în ce mai îndrăzneață în aparițiile sale. Fanii au observat câteva schimbări și la nivelul feței vedetei, nu doar la cum se îmbracă acum.

ADVERTISEMENT
denisa potecaru
Denisa Potecaru de la Bravo, ai stil are apariții din ce în ce mai sexy în mediul online. Foto: Instagram

Tânăra trăiește la Milano și este model

Tânăra ar fi apelat la botox și acum nu se mai jenează să apară îmbrăcată sumar, așa cum evita, de pildă, când a concurat la Bravo, ai stil.
Denisa stă de ceva timp în Italia. Ultimele fotografii postate de aceasta sunt din Milano. Imediat după terminarea show-ului, Denisa s-a retras din atenția publică. Pe parcurs a revenit în mediul online, unde este urmărită de aproape 180.000 de persoane.

Bruneta continuă să se învârtă în jurul modei, beneficiind și de ajutorul și sfaturile surorii sale, Raluca Potecaru, de profesie designer vestimentar.

ADVERTISEMENT

De altfel, una din marile controverse în ceea ce o privește pe Denisa pe parcursul edițiilor Bravo, ai stil a fost exact faptul că sora ei i-ar fi făcut ținutele. În sezonul doi, concurentele nu aveau voie să apeleze la stiliști, conform regulamentului. Denisa a fost acuzată de nenumărate ori că l-a încălcat ori că i s-a permis acest lucru. Fata a spus de fiecare dată că sora ei o ajuta, dar nu îi făcea ținutele.

ADVERTISEMENT