Life

Cum arată și cine a fost primul soț al Andreei Marin. Cu el s-a iubit înainte de Ștefan Bănică

09.04.2021 | 14:25
Cum arata si cine a fost primul sot al Andreei Marin Cu el sa iubit inainte de Stefan Banica
Cât de bogată este, de fapt, Andreea Marin: „Asta e averea pe care o consider importantă” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Primul soț al Andreei Marin nu a fost Ștefan Bănică Junior, așa cum are multă lume impresia, ci un alt bărbat. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită o dată înainte de mariajul eșuat pe care l-a avut cu cântărețul, din care a ieșit totuși ceva frumos: fetița ei, Violeta.

Andreea Marin are un repect imens pentru primul bărbat cu care a pășit în fața altarului, fiind singurul despre care de fiecare dată când vorbește o face cu lumină în ochi și fără regrete.

ADVERTISEMENT

Atunci când este întrebată de Tuncay Ozturk sau Ștefan Bănică, Andreea preferă să spună pas. Despre Ștefan, ultima oară a spus că pentru ea nu mai înseamnă nimic altceva în afară de faptul că este tatăl fetei sale.

Primul soț al Andreei Marin, un afacerist pe nume Cristian Gheorghiță

Și, totuși, cine a fost primul soț al Andreei Marin, singurul fost partener despre care Zâna Surprizelor are o părere extraordinară?

ADVERTISEMENT

Ei bine, primul ei soț se numește Cristian Gheorghiță, cu care s-a căsătorit când avea doar 21 de ani, în anul 1995.

Povestea lor de iubire a durat trei ani, căci divorțul era de neevitat, presa vehiculând că vedeta nu ar mai fi suportat faptul că era înșelată de acesta chiar cu o colegă de serviciu.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Cristian Gheorghiță și-a refăcut viața, așa cum a făcut-o și Andreea Marin. Bărbatul este managerul unei companii și s-a dedicat foarte mult afacerilor în tot acest timp.

S-a recăsătorit și are un băiat în vârstă de 10 ani, potrivit unor informații publicate la un moment dat de cancan.ro.

ADVERTISEMENT
andreea marin
El este Cristian Gheorghiță, bărbatul cu care Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima oară în anul 1995. Foto: unica.ro

Prezentatoarea a suferit mult după divorț

Despărțirea de Cristian a fost însă una destul de dureroasă la acea vreme pentru Andreea, nefiind suficient de matură din punct de vedere sentimental.

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, a povestit în urmă cu ceva timp o prietenă de-ale vedetei pentru wowbiz.ro.

 

 

ADVERTISEMENT