Life

Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor: “Nu am avut scăpare şi ne-am căsătorit”

Cine este soția lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor? Mitra Enayati i-a stat alături mereu și a avut încredere în planurile de viitor ale soțului său.
14.04.2022 | 18:59
Cum arata si cine e sotia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor Nu am avut scapare si neam casatorit
Cum arată şi cine e soţia lui Wargha Enayati de la Imperiul Leilor. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Wargha Enayati, leul de la faimoasa emisiune de la Pro TV, a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui, Mitra. Cei doi au împreună trei copii.

Cum s-au cunoscut Wargha Enayati și soția sa româncă

Wargha Enayati de la emisiunea Imperiul leilor și soția lui s-au cunoscut în Grenoble, acum 31 de ani, aflându-se amândoi la o școală de iarnă Bahai. Cei doi au pierdut legătura după aceea, chiar dacă Mitra spune că i-a mai trimis scrisori.

ADVERTISEMENT

„Nu ai mai ținut tu legătura. Eu i-am trimis o scrisoare în România dar el zice că nu a primit-o, altfel sigur ar fi răspuns. De cealaltă parte, eu când am văzut că nu primesc niciun răspuns, mi-am luat gândul de la el”, a povestit aceasta, pentru Life.ro.

Apoi, Mitra s-a întors în România și așa au reluat legătura. După doi ani de atunci, cei doi s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

„După aceea nu am mai avut scăpare și, după doi ani, ne-am căsătorit”, a mărturisit Wargha.

Cine este soția lui Wargha Enayati

Soția lui Wargha Enayati a fost alături de el atunci când afaceristul i-a prezentat planul său cel mare, acela de a deschide prima clinică privată de servicii medicale de top din țară.

ADVERTISEMENT

La un an după ce a terminat studiile în domeniul cardiologiei, Wargha Enayati a deschis prima clinică Regina Maria. Chiar atunci cuplul aștepta venirea pe lume a primului lor copil, Anis.

Mitra a stat alături de soțul ei și a crezut în el mai mult decât oricine, povestește aceasta. Soția afaceristului a subliniat că nu aveau mai nimic la început și dacă aveau să investească în clinică, la final de lună rămâneau fără aproape niciun ban.

ADVERTISEMENT

„Când a făcut cabinetul a venit la mine cu un plan de afaceri și am realizat că la sfârșitul lunii nu rămâneam cu nimic.

Iar eu m-am gândit că știe el ceva, chiar dacă nu este clar ce vom mânca la sfârșitul lunii, dar sigur are un plan clar pentru asta. Și facem”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT