Life

Cum arată și cine este adolescenta cu cele mai lungi picioare. A intrat în Cartea Recordurilor

05.03.2021 | 17:07
Cum arata si cine este adolescenta cu cele mai lungi picioare A intrat in Cartea Recordurilor
ADVERTISEMENT

Maci Currin este femeia cu cele mai lungi picioare din întreaga lume. Tânăra originară din Texas, Statele Unite ale Americii, în vârstă de 17 ani, a intrat în Cartea Recordurilor datorită înălțimii sale demne de un uriaș. 

Tânăra are o înălțime de 2,08 metri, însă nu asta surprinde atunci când o privești pentru prima oară, ci mai exact lungimea picioarelor sale. Membrele inferioare reprezintă 60% din statura ei, măsurând nu mai puțin de 135 de centimetri.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul detaliu trecut în Cartea Recordurilor de către cercetători când vine vorba de Maci Currin. Conform presei din străinătate, adolescenta din Texas nu are aceeași lungime la picioare, membrele fiind puțin diferite la măsurători.

Maci Currin, tânăra cu cele mai lungi picioare din lume. Cum arată

Așadar, reprezentanții de la Cartea Recordurilor au constat că piciorul drept al lui Maci Currin măsoară 134,3 centimetri, în timp ce membrul stâng este puțin mai mare și are 135,2 centimetri.

ADVERTISEMENT

Adolescenta în vârstă de 17 ani a mărturisit că statura sa i-a adus foarte multe avantaje, mai ales în lumea sportului. Tânăra este pasionată de volei, activitate care îi aduce foarte mare plăcere, dar și beneficii datorită staturii sale impunătoare.

Din păcate, Maci Currin a precizat că înălțimea i-a adus și probleme, una dintre acestea fiind faptul că nu găsește haine pe măsură. Fata este nevoită să-și facă obiecte vestimentare pe comandă de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT
Maci Currin, tânăra cu cele mai lungi picioare din lume
Maci Currin, tânăra cu cele mai lungi picioare din lume. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Tânăra a dezvăluit că a avut perioade în care a suferit din cauza bullying-ului, oamenii aducându-i critici răutăcioase referitoare la înălțimea ei. Adolescenta s-a simțit de foarte multe ori marginalizată.

Totodată, un alt aspect negativ ar fi faptul că are o poziție incomodă atunci când circulă cu mașina pentru că adesea nu-i încap picioarele.

ADVERTISEMENT

„M-am născut să le dovedesc că se înșală”, este una dintre postările făcute de tânără pe una dintre paginile sale de socializare, unde postează adesea imagini cu picioarele ei lungi.

„Nu sunt una la un milion, sunt una la 7 milioane”, este un alt mesaj lăsat de Maci Currin pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: