Life

Cum arată și cine este iubita nepotului lui Gigi Becali: “Zâmbet și echilibru”

Nepotul preferat al lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, se poate declara un om cât se poate de împlinit pe toate planurile.
19.03.2023 | 15:13
Cum arata si cine este iubita nepotului lui Gigi Becali Zambet si echilibru
Cum arată și cine este iubita nepotului lui Gigi Becali. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, au o relație cât se poate de specială. La un moment dat chiar patronul FCSB vorbea despre ajutorul acordat acestuia, dar și despre cum se înțeleg cei doi. Dincolo de relația cu Gigi Becali însă, Vasile Geambazi are și o altă persoană specială în viața sa.

Cine este iubita lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali

Nepotul preferat al lui Gigi Becali își serbează ziua de naștere astăzi. Evident, iubita sa a avut grijă să îi transmită un mesaj cât se poate de emoționant acestuia, alături de niște fotografii cu cei doi. De asemenea, se pare că dincolo de faptul că se iubesc, cei doi sunt și buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Gabriela Pavel este iubita lui Vasile Geambazi. Tânăra spune că alături de el și-a găsit liniștea. De asemenea, aceasta îl descrie pe nepotul lui Gigi Becali ca find ”sufletul ei pereche”, adăugând că a învățat foarte multe lucruri de la el.

Totodată, în postarea de pe pagina personală de Facebook, Gabriela Pavel a ținut să îi mulțumească acestuia pentru timpul petrecut împreună. S-ar părea că Vasile Geambazi este și cel care o ajută pe Gabriela să facă din imposibil posibil, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani , jumătatea mea ! Nu ești doar iubitul meu, ești cel mai bun prieten, partener, liniștea căutată într-o viață și sufletul meu pereche. Împreună învățăm să iubim mai frumos, să construim, să creștem și să trecem prin viață cu optimism, zâmbet și echilibru.

Îți mulțumesc și apreciez fiecare moment alături de ține. Îți mulțumesc pentru TOT ceea ce ești. Pentru ceea ce suntem împreună . Tu mă faci să cred că TOTUL e posibil chiar și când pare imposibil”, a fost mesajul postat de Gabriela Pavel, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Gabriela Pavel

Și totuși cine este iubita lui Vasile Geambazi și cu ce se ocupă aceasta? Gabriela Pavel este din București și a urmat Centrul de Studii Europene SNSPA. De asemenea, aceasta mai are studii și la școala de televiziune din film. Conform descrierii de pe pagina de Facebook, iubita nepotului lui Gigi Becali a lucrat și în presă, la mai multe publicații importante.

A fost project manager, reporter și de asemenea și prezentatoare tv. În prezent, Gabriela Pavel deține un salon de înfrumusețare, Only fashion beauty concept, pe care de altfel îl și promovează intens pe pagina sa de Facebook. Aceasta mai deține și SNAP EVENTS & CATERING, o firmă de catering.

ADVERTISEMENT

Amintim că la un moment dat, Gigi Becali a vorbit despre relația specială pe care o are cu Vasile Geambazi. Patronul FCSB spunea atunci că îi oferă nepotului său preferat o sumă de bani lunară care se ridică la 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: