Life

Cum arată și cu ce se ocupă acum fetița din reclama la salam săsesc. Luiza a studiat în străinătate

Ce înfățișare și ce meserie are copila care apărea în reclama de la salam săsesc. Luiza a făcut facultatea peste hotare.
17.02.2024 | 18:29
Cum arata si cu ce se ocupa acum fetita din reclama la salam sasesc Luiza a studiat in strainatate
Ce înfățișare și ce meserie are copila care apărea în reclama de la salam săsesc. Luiza a făcut facultatea peste hotare. Sursa foto: livepr.ro
ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă acum fetița din reclama la salam săsesc. Luiza a studiat în străinătate, are mai multe pasiuni și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită pentru lucrurile pe care le face.

Ce înfățișare și ce meserie are copila care apărea în reclama de la salam săsesc. Luiza a făcut facultatea peste hotare

Ce înfățișare și ce meserie are copila care apărea în reclama de la salam săsesc. Luiza a făcut facultatea peste hotare. Avea numai 4 ani când devenea celebră pe micile ecrane datorită apariției într-un spot publicitar.

ADVERTISEMENT

Toată lumea o știa pentru că nu reușea să pronunțe corect numele mezelului. Firma producătoare a fost o rampă de lansare pentru tânăra care, la 21 de ani distanță, s-a schimbat foarte mult, dar mai are aceleași trăsături copilărești.

În 2018 a fost acceptată la Universitatea din Glasgow din Scoția. A studiat în străinătate timp de 3 ani, unde s-a specializat în Neuroștiințe. Ca absolventă a acestei facultăți poate activa în mai multe domenii importante.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără laboratoarele de stat sau private dedicate cercetării biologice și medicale, în cele de control al produselor alimentare din cadrul unităților din industria alimentară sau institutel de sănătate publică.

La 25 de ani tânăra este o fire naturală, care nu se machiază și nu își vopsește părul, așa cum fac majoritatea în ziua de azi. Luiza Lucuța s-a orientat de ceva vreme spre o carieră în domeniul artistic, în actorie sau în televiziune.

ADVERTISEMENT

În plus, este pasionată de muzică și cântă în multe dintre filmările pe care le postează pe social media. Are un stil nonconformist, fiind surprinsă adesea purtând haine de bărbat. Părul său este tuns scurt adesea.

Luiza Lucuța, în prezent
Așa arată Luiza Lucuța acum. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik

Luiza Lucuța, o elevă excepțională

Luiza Lucuța a fost o elevă excepțională încă dinainte de a părăsi România. Copila care a apărut în reclama de la salamul săsesc a absolvit școala gimnazială în anul 2012. A avut o medie foarte mare, de 9,80.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, tânăra a urmat cursurile unui liceu prestigios din Constanța, profilul Științele naturii, notează revista viva.ro. De asemenea, la examenul de Bacalaureat a obținut nota 10 la matematică și 9,70 la Limba Română.

ADVERTISEMENT